Επτά λόγοι που ο Ολυμπιακός θέλει διπλό στην Τούμπα! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Επτά λόγοι που ο Ολυμπιακός θέλει διπλό στην Τούμπα! (poll)

bet365

Το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας κλέβει την παράσταση στην 23η αγωνιστική και το G-Weekend καταγράφει επτά λόγους που ο Ολυμπιακός θέλει να φύγει νικητής! Ψηφίστε στο poll τις εκτιμήσεις σας.

Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να είσαι ένας αθλητικός Οργανισμός όπως ο Ολυμπιακός και να μην σε απασχολεί ένα ντέρμπι όσο αδιάφορο βαθμολογικά και εάν είναι. Πόσο μάλλον τώρα που υπάρχει η αναμέτρηση της Τούμπας και έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ποτέ! Για να δούμε όμως έναν προς έναν τους λόγους που ο Ολυμπιακός θέλει ένα μεγάλο διπλό.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

1. Το πρωτάθλημα: Ναι ο Ολυμπιακός δεν έχει τόσες πολλές ελπίδες για την κατάκτηση του φετινού τίτλου έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Ένα όμως διπλό στην Τούμπα μπορεί να αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα και να αυξήσει ξανά το... status του στη βαθμολογία δίνοντάς του πιθανότητες μέχρι τέλους. Και από την στιγμή που εκρεμμεί και η έφεση για το -3 και η προσπάθεια να αλλάξει αυτό και να πέσει η ποινή τίποτα μετά δεν μπορεί να αποκλειστεί.

2. Η υποχρέωση προς την διοίκηση και τον κόσμο: Οι παίκτες και ο Γκαρθία σαφώς και έχουν στεναχωρήσει το τελευταίο διάστημα και τον κόσμο της ομάδας αλλά και την διοίκηση. Έχουν λοιπόν την υποχρέωση να τα δώσουν όλα. Να παλέψουν μέχρις εσχάτως για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Διότι πολύ απλά ο κόσμος δεν τους εγκατέλειψε ποτέ και ακόμα και στα δύσκολα είναι στο πλευρό τους.

3. Η διαρκής υποτίμηση και ο θιγμένος εγωισμός: Δεν υπάρχει πιο... οδυνηρό και σκληρό πράγμα για έναν παίκτη από το να τον αμφισβητούν και να τον υποτιμούν διαρκώς. Οι παίκτες του Ολυμπιακού το έχουν βιώσει αυτό και εδώ και μέρες εισπράττουν κλίμα από την Θεσσαλονίκη και από μεριάς ΠΑΟΚ ότι το ματς για τον δικέφαλο του Βορρά θα είναι... εύκολο και ότι είναι το μεγάλο φαβορί. Ένας ποδοσφαιριστής με θιγμένο εγωισμό πεισμώνει, αντιδρά και κάνει την... αντεπίθεσή του. Και μόνο για αυτό οι ποδοσφαιριστές του Γκαρθία έχουν το έξτρα κίνητρο. Προφανώς και στον Ολυμπιακό αυτήν την στιγμή υπάρχουν παίκτες που βγάζουν περισσότερο πάθος, αυταπάρνηση και πείσμα όπως οι Ταχτσίδης και Ρομαό. Πρέπει όμως αυτό να γίνει απ' όλους.

4. Η τελευταία ευκαιρία ορισμένων: Στην ομάδα υπάρχουν παίκτες που το τελευταίο διάστημα βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση. Περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως οι Φορτούνης, Οφόε και ακόμα και ο Ζιλέ. Για κάποιους μπορεί και να είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον Ολυμπιακό και να αποδείξουν ότι αξίζουν να έχουν ξανά συμβόλαιο στην ομάδα.

5. Ο Γκαρθία που πρέπει να πάρει το πρώτο του ντέρμπι: Ο Ισπανός τεχνικός έχει κοουτσάρει ήδη τον Ολυμπιακό σε δύο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στο ένα έφερε 0-0 και το άλλο το έχασε με 2-1 και η αλήθεια είναι πως κατακρίθηκε για τις επιλογές του και τον προπονητικό του σχεδιασμό. Όπως και οι παίκτες έτσι και ο Γκαρθία κρίνεται. Πρέπει λοιπόν να πάρει το πρώτο του ντέρμπι για να δει και πάλι τις... μετοχές του στον σύλλογο ανεβασμένες.

6. Ο Ολυμπιακός δεν ξεχνάει τα... περσινά: Τι είχε συμβεί πέρυσι και συνεχίζεται και φέτος; Μία δικαστική κόντρα των δύο ομάδων που ξεκίνησε και έγινε σφοδρή όταν ο ΠΑΟΚ πάτησε πάνω στην υπόθεση του Ολυμπιακός - Πλατανιάς και το κυνήγησε όσο κανείς άλλος για να αφαιρεθούν βαθμοί από τους Πειραιώτες και να χάσουν έτσι το πρωτάθλημα. Κάτι τέτοιο δεν ξεχνιέται στο Λιμάνι.

7. Γιατί είναι ο Ολυμπιακός: Όταν είσαι μία ομάδα με επτά σερί κατακτήσεις πρωταθλημάτων, με τρία Κύπελλα από το 2011 και μετά και με τέτοιες πορείες στην Ευρώπη δεν γίνεται να... συμβιβαστείς αγωνιστικά. Ο Ολυμπιακός φέτος έμεινε εκτός Ευρώπης από τον Δεκέμβριο και off από το Κύπελλο τον Φλεβάρη. Δεν γίνεται πολύ απλά να κάνει πίσω στον τελευταίο αγωνιστικό στόχο του. Πρέπει να φανεί σαν πρωταθλητής, να δείξει την καρδιά του πρωταθλητή και να στείλει τα... μηνύματά του προς κάθε κατεύθυνση.

- Ψηφίστε πιο κάτω στο poll για το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα.

 

Τελευταία Νέα