Είδαμε το clásico... κλασικά σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ!

Gazzetta team
Είδαμε το clásico... κλασικά σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ!

bet365

Ένας συντάκτης του G-Weekend Journal αποφάσισε να δει το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα στο πρακτορείο της γειτονιάς του. Τα γέλια, οι «προπονητές», τα «ξέρω εγώ, αυτό θα παίξεις» κι η παρέα που σε κάνουν πάντα να γυρνάς εκεί που ευχαριστιέσαι το παιχνίδι ανεξάρτητα από το ποιοι αγωνίζονται!

Καλός ο καναπές κι η παρέα με τους κολλητούς πίνοντας μπύρες και τρώγοντας σουβλάκια (άντε και πίτσες). Ακόμη καλύτερο να ήμασταν μέσα στο «Μπερναμπέου». Από τη στιγμή, όμως, που δεν μπορούσαμε να είχαμε εξασφαλίσει τη θέση μας για να δούμε από απόσταση αναπνοής το clasico, ο δρόμος ήταν ένας. Το πρακτορείο της γειτονιάς μας.

Σε μια εποχή που το ίντερνετ σού δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα πάντα με το πάτημα ενός κουμπιού, η αμεσότητα έχει χαθεί.

Αυτή, όμως, είναι κι η μαγεία! Ίδιο να λες στην κοπέλα που σου αρέσει «σε θέλω» από κοντά και να την κοιτάς στα μάτια, από το να της το στέλνεις με ένα emoticon και αντί για τα μάτια σου να αντικρίζει μια ψυχρή οθόνη; Ε, όχι δεν είναι το ίδιο.

Έτσι και με το πρακτορείο του ΟΠΑΠ. Μεγαλώνοντας σε μια εποχή που λέγαμε στη χειρότερη από το τηλέφωνο «Αντώνη, το 315 1, το 460 Χ και το 191 1», δεν θα μπορούσαμε να μην επιστρέψουμε στις ρίζες μας, στο πρακτορείο της γειτονιάς μας, για να παρακολουθήσουμε το clasico. Κι η επιλογή μας αποδείχθηκε πέρα για πέρα σοφή.

Eκτός από τη ματσάρα που απολαύσαμε, σε ένα από τα θεαματικότερα clásicos των τελευταίων ετών. Γευτήκαμε ξανά τις γνώσεις των... προπονητών του πρακτορείου. «Ο Μέσι θα το βάλει», ακουγόταν πριν καν ξεκινήσει το ματς, τη στιγμή που... έφευγαν αρκετά δελτία ΚΙΝΟ. Ταυτόχρονα το μάτι σκάναρε όλες τις δυνατές επιλογές του κουπονιού του ΟΠΑΠ για το ισπανικό ντέρμπι. Under ή Over;

Ο Μιχάλης το... κάρφωσε στο over. Καλό ταμείο, Μάικ. Ο Γιάννης, συντηρητικός γαρ, προτίμησε το under. Περαστικά, ρε Τζόνι.

Όλοι μαζί ζούσαν το ντέρμπι και 'γω σε μια γωνιά πίσω δεξιά, εκεί που μου άρεσε πάντα να σημειώνω τα δελτία μου, το απολάμβανα. Τα αναθέματα σε κάποια χαμένη ευκαιρία είτε της Μπάρτσα είτε της Ρεάλ, τους πανηγυρισμούς στα γκολ και των δύο ομάδων και φυσικά τις αναλύσεις. Αυτές που δεν έλειψαν ακόμη και μετά το γκολ του «σούπερμαν» Μέσι στο 3-2!

Βέβαια, δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που περίμεναν το over 3,5 της Γιουβέντους. Ένας κύριος, κάπου στα 65 είχε το ένα του μάτι στην οθόνη με τα αποτελέσματα και το άλλο στο ντέρμπι. Η αγωνία του... έσβησε στο 64' όταν ο Μπονούτσι διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Η χαρά του μεγάλωσε βέβαια όταν η Λιόν έκανε το 2-1 και... έπιασε και το over στο γαλλικό ντέρμπι. Καλοφάγωτα.

Οι παραγγελίες στα ΚΙΝΟ σταμάτησαν στις 22:00 (κλείνει το παιχνίδι εκείνη την ώρα) και έτσι από εκείνη την ώρα και μετά άπαντες είχαν στρέψει την προσοχή τους στη μεγάλη οθόνη του πρακτορείου που είναι όπως μπαίνει στον χώρο δεξιά. Μακρόσυρτα γέλια και πολλά «πωωω» τα άκουγες και μέσα σου γελούσες, ρωτώντας τον εαυτό σου «πως και τόσο καιρό καθόσουν σπίτι».

Βέβαια, στο πρακτορείο σημασία δεν έχει να παίζει Μπαρτσελόνα-Ρεάλ ή Ανζέ-Μπαστιά. Σημασία έχει η παρέα που μαζεύεται, που παίζει, που αναλύει, που... ξέρει. Ξέρει τί θα έρθει ακόμη κι αν στραβώσει η πρόβλεψη. Αφού ξέρει. Απλά, κάτι προέκυψε και «να μωρέ, κοίτα να δεις τι έγινε... », οι πρώτες λέξεις που βγαίνουν από τα χείλη στις πρώτες δικαιολογίες.

Δεν γίνεται να είσαι λοιπόν στο πρακτορείο και να μην γουστάρεις. Να μην θες να επιστρέψεις, χωρίς να περιμένεις το επόμενο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα