Σέρχιο Ράμος: Η απόλυτη αλλαγή του αρχηγού! (pics)

Αντωνία Σπανού
Σέρχιο Ράμος: Η απόλυτη αλλαγή του αρχηγού! (pics)

bet365

O Σέρχιο Ράμος ανήκει στους παίκτες που τα χρήματα και η δόξα τον... άλλαξαν προς το καλύτερο. Το G – Weekend Journal γυρνάει τον χρόνο πίσω και σας παρουσιάζει ίσως την μεγαλύτερη αλλαγή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Μερικοί λένε ότι η δόξα και τα χρήματα δεν τους αλλάζουν . Μερικοί πάλι έχουν αντίθετη άποψη και τα αποτελέσματα γίνονται φανερά δια γυμνού οφθαλμού.

Ένας από αυτούς είναι ο Σέρχιο Ράμος. Ο αμυντικός και αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, από την Σεβίλη μετακόμισε το 2005 στους Μαδριλένους σε ηλικία μόλις 19 ετών και γίνεται φανερό ότι δεν είχε βρει ακόμα το κατάλληλο... στιλ.

Το μακρύ ξανθό μαλλί του και οι στιλιστικές επιλογές του τραβούσαν πάντα τα βλέμματα για όλους τους λάθος λόγους. Τα χρόνια πέρασαν ο Ράμος απαντούσε μέσα στο χορτάρι στους... επικριτές του, μέχρι που πήρε την απόφαση να κάνει μεγάλες αλλαγές.

Κατάλαβε τι πήγαινε στραβά και ξαφνικά ακολούθησε μια απίστευτη αλλαγή στο στιλ του.Αυτό το γεγονός τον κάνει σήμερα να λογίζεται σαν ένας από τους πιο στιλάτους ποδοσφαιριστές του κόσμου, με την... εμπειρία των τίτλων να μιλάνε πλέον πάνω του.

Η αλλαγή είναι μια από τις μεγαλύτερες που έχουμε δει σε ποδοσφαιριστή και ο ίδιος ο Ράμος θα ήθελε μάλλον να... κάψει τις παλιές του φωτογραφίες.

Μερικές αναμνήσεις θα μας... διασκεδάσουν όλους:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα