Νικολάου, το... new entry στον Ολυμπιακό! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Νικολάου, το... new entry στον Ολυμπιακό! (pics)

bet365

O Ολυμπιακός δίνει... τόπο στα νιάτα και το Face Control γράφει για το νέο ταλέντο στο οποίο προσφέρει ευκαιρίες ο Πάουλο Μπέντο. Τον Δημήτρη Νικολάου που θαυμάζει την άμυνα της Γιουβέντους και τον Ζιοβάνι!

Ο Δημήτρης Νικολάου στα 18 του χρόνια δεν είναι μία άγνωστη περίπτωση στον Ολυμπιακό. Ήταν καλοκαίρι του 2015 όταν ο Μάρκο Σίλβα τον πήρε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Τον είχε ξεχωρίσει για τα καλά και πίστευε πολύ στην εξέλιξή του. Ήρθε το 2016 για να πράξει το ίδιο και ο Πάουλο Μπέντο. Ο Μπέντο όμως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα από τον συμπατριώτη του. Ανέβασε πρόσφατα μόνιμα στους μεγάλους τον Νικολάου και πρόθεσή του είναι να δώσει ευκαιρίες να παίξει και να προσφέρει.

Ποιός είναι όμως ο πιτσιρικάς; Γεννήθηκε στις 13/ 8 / 1998 και πήγε στην Ακαδημία του Ολυμπιακού το 2007, καθώς η πρώτη του ομάδα ήταν ο ΠΑΟ Ρουφ. Είναι ήδη τρία χρόνια μέλος της ομάδας Νέων.

ΑΠΟ ΑΡ. ΜΠΑΚ ΣΕ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΜΠΑΡΤΖΑΛΙ, ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ, ΚΙΕΛΙΝΙ ΚΑΙ ΖΙΟΒΑΝΙ!

Η θέση του πλέον είναι στόπερ. Παλαιότερα έπαιζε αριστερό μπακ και τον έβαλαν στο κέντρο της άμυνας ο Θόδωρος Ελευθεριάδης και ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Θεωρούσαν πως έτσι θα απέδιδε πιο καλά.

Με την Ακαδημία έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Super League K-17 του 2015 με προπονητή τον Δημήτρη Μαυρογενίδη και το πρωτάθλημα Super League K-20 του 2015 (είχε συμμετοχές παράλληλα με την Κ-17) και του 2016 με προπονητή τον Βασίλη Βούζα. Έχει καταγωγή από την Εύβοια και έχει παίξει στο Youth League της UEFA τις σεζόν 2014-15 και 2015-16.

Έναν παίκτη που έχει μεγάλο πρότυπο είναι ο Αντρέα Μπαρτζάλι της Γιουβέντους. Θαυμάζει ιδιαίτερα όμως και τους άλλους αμυντικούς της, όπως οι Κιελίνι και Μπονούτσι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟ 2015, Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΡΕΤΣΟ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΕ ΖΙΟΒΑΝΙ

Έγινε επαγγελματίας στον Ολυμπιακό το 2015 και το 2016 επέκτεινε το συμβόλαιο του έως το 2021. Μαζί με τον Παναγιώτη Ρέτσο που είναι δέκα χρόνια μαζί στην Ακαδημία είναι οι πρώτοι 98ρηδες που υπεγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Φέτος είναι εκ των αρχηγών της Κ-20 και ήταν αποστολή στο παιχνίδι Κυπέλλου (2015-16) με τον Αστέρα στην Τρίπολη και του Europa League με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Θέλει πάντα να βγαίνει μπροστά και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν έχει... θέμα στο να αναλάβει ευθύνες και σαφείς αρμοδιότητες μέσα στο γήπεδο. Αγαπημένος του ποδοσφαιριστής από τον Ολυμπιακό είναι ο Ζιοβάνι. Έχει λατρεία για τον Βραζιλιάνο. Θεωρεί καλύτερο συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό τον Παναγιώτη Ρέτσο, με τον οποίο είναι και καλοί φίλοι. Του αρέσουν τα τατουάζ και μάλιστα έχει και ένα στο πόδι του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα