Το πιο... ΠΑΟΚτσήδικο Top10 της Google για το 2016! (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Το πιο... ΠΑΟΚτσήδικο Top10 της Google για το 2016! (vids)

bet365

Ένας ημιτελής θρίαμβος, μια εκτός έδρας νίκη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και ένας πραγματικός ευρωπαϊκός θρίαμβος βρίσκονται στο Top-3 των αναζητήσεων, με γεγονότα και πρόσωπα γύρω από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ, για το 2016.

Ας το προχωρήσουμε λίγο παραπάνω παρουσιάζοντας σήμερα το Top-10 με τις κορυφαίες «ασπρόμαυρες» αναζητήσεις στην Google, για να αντιληφθείτε και την τάσεις του ΠΑΟΚτσήδικου κοινού κατά τη διάρκεια της χρονιάς, που σε λίγες μέρες μας κουνάει μαντήλι…

Νο1. Τα γκολ του Άγιαξ – ΠΑΟΚ

Στις 26 Ιουλίου ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Άγιαξ στον πρώτο αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και το ισόπαλο 1-1 στην «Αμστερνταμ Αρίνα» έδινε πολλές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση για τον «Δικέφαλο». Ο Τζάλμα Κάμπος, μ’ ένα εντυπωσιακό γκολ είχε δώσει το προβάδισμα, με τους ΠΑΟΚτσήδες να βλέπουν και να ξαναβλέπουν το βίντεο με τα γκολ της αναμέτρησης, εκτοξεύοντας τα νούμερα στη Google.

Νο2. Το «διπλό» του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

Η εντυπωσιακή εμφάνιση και το «διπλό» σε μια έδρα, που συνήθως έφευγε με σκυμμένο το κεφάλι, έφταναν για να δώσουν χιλιάδες «κλικ» στα θέματα γύρω από την αναμέτρηση, Αστέρας – Τρίπολης 1-2, όπου ο Ευθύμης Κουλούρης με δύο γκολ χάρισε στον ΠΑΟΚ τη νίκη. Ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος, εκείνο το χρονικό διάστημα, κάτι που αποτυπώθηκε και από το «γκουγκλάρισμα» των φίλων του «Δικεφάλου».

Νο3. Ο θρίαμβος του ΠΑΟΚ στην Ιταλία

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κερδίσει ποτέ στην Ιταλία! Το πέτυχε το βράδυ της 24ης Νοεμβρίου στην έβδομη επίσκεψη του, επικρατώντας με το 3-2 επί της Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι», ένα ιστορικό αποτέλεσμα, που τον κράτησε ζωντανό στην υπόθεση πρόκρισης. Ήταν μια νίκη που έβαζε σε περιπέτειες τους «βιόλα», που αναγκαστικά δεν ήταν αδιάφοροι στο τελευταίο ματς του ομίλου στο Αζερμπαϊτζάν και κάπως έτσι ο «Δικέφαλος» έφτασε στους «32» του Europa League.

Νο4. Γκολ ο Μάτος στο 94', νίκη για τον ΠΑΟΚ

Η γκραν γκινιόλ νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 1-0, χάρη στο γκολ του Λέο Μάτος στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, είχε λογικό αντίκτυπο και ενδιαφέρον για τους φίλους της ομάδας, φτάνοντας τις αναζητήσεις για την συγκεκριμένη αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πολύ ψηλά.

Νο5. Το ντέρμπι του Κυπέλλου, που δεν τελείωσε ποτέ…

Παρατηρώντας τις τάσεις περιμέναμε, όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της 2ας Μαρτίου του 2016 στην Τούμπα, να είναι πολύ πιο ψηλά στο ενδιαφέρον του κοινού. Κι όμως, το επεισοδιακό ντέρμπι του κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό, δεν «τράβηξε» τόσο και δεν προσέλκυσε το ενδιαφέρον όσο μια νίκη πχ. στην Τρίπολη ή στη Φλωρεντία.

Κι αυτό αν μη τι άλλο, είναι «καλό σημάδι» για το τι πραγματικά ενδιαφέρει περισσότερο τον κόσμο και το αναγνωστικό κοινό. Γιατί, καλώς ο χαβαλές και οι αντιπαραθέσεις στα social media, αλλά ο κόσμος δε τα δίνει και τόσο σημασία…

Νο6. Η αγωνία για την κλήρωση στους «32»

Το μεσημέρι της 12ης Δεκεμβρίου ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός περίμεναν να μάθουν τους αντιπάλους του στη φάση των νοκ άουτ αγώνων του Europa League και οι φίλοι των δύο ελληνικών ομάδων αγωνιούσαν για το αποτέλεσμα της κλήρωσης στη Νιόν της Ελβετίας. Λίγο μετά τις 14.20 τα ζευγάρια είχαν γίνει γνωστά και τα αφιερώματα γύρω από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Σάλκε άρχισαν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού.

Νο7. Μια ήττα που άναψε φωτιές στην Τούμπα

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και η… ροπαλιά του Ηρακλή μέσα στην Τούμπα, με το γκολ του Λεοζίνιο, κάνει άνω – κάτω τον ΠΑΟΚ. Λαϊκά δικαστήρια, συνθήματα κατά πάντων, τετ α τετ οπαδών - Σαββίδη, κυνηγητά στο πάρκινγκ του γηπέδου και μια αποχώρηση, αυτή του Φρανκ Αρνεσεν, ήταν το… μενού, μετά από εκείνη την ήττα. Ε, λογική και η εκτίναξη των «κλικ» γύρω από τη θεματολογία της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Νο8. Το Sold out και η δίψα για το ΠΑΟΚ - Άγιαξ

Η «εξαφάνιση» των διαθέσιμων εισιτηρίων για τη ρεβάνς με τον Άγιαξ μέσα σε έξι ώρες και όλα όσα προηγήθηκαν της αναμέτρησης στην Τούμπα το βράδυ της 3ης Αυγούστου φανέρωναν τη δίψα του κόσμου γύρω από το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου για ακόμη μια φορά ο ΠΑΟΚ άγγιξε την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε.

No9. Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League

Στις 25 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ χωρίς να απειληθεί καθόλου, με τα γκολ των Ροντρίγκες και Τζαβέλλα, σφράγισε με νίκη (2-0) την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ενώ είχε και χαμένο πέναλτι! Ακόμη μια απόδειξη ότι η θεματολογία γύρω από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τραβάει την προσοχή του αναγνωστικού κοινού…

Νο10. Το σοκ με τον Ατρόμητο και το τέλος του Τζαβέλλα

Το ισχυρό σοκ και η ήττα στις καθυστερήσεις από τον Ατρόμητο, που γύρισε από το 3-1 και κέρδισε με 4-3 τον ΠΑΟΚ, προκάλεσαν αλυσιδωτές αντιδράσεις στο εσωτερικό της ομάδας. Λίγες μόνον ώρες μετά την αποθέωση για το διπλό στην Φλωρεντία, οι παίκτες του ΠΑΟΚ γνώρισαν τις αποδοκιμασίες για την ήττα τους. Το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου έμοιαζε ατελείωτο, ο Βλάνταν Ίβιτς στις δηλώσεις του προχωράει σε καταγγελίες και στο τέλος αυτός που «πληρώνει τα σπασμένα» είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, που ενημερώθηκε ότι μένει εκτός ομάδας, λόγω παραβίασης του εσωτερικού κανονισμού σε θέματα πειθαρχίας.

 

Τελευταία Νέα