Ορφανός: «Να επιστρέψει γερός ο Τακουρίδης, ανούσια όλα τα άλλα»

Gazzetta team
Ορφανός: «Να επιστρέψει γερός ο Τακουρίδης, ανούσια όλα τα άλλα»

bet365

Και ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιάννης Ορφανός στάθηκε στον τραυματισμό του Τακουρίδη τονίζοντας πως το σημαντικό είναι να επιστρέψει ο παίκτης και πως όλα τα άλλα είναι ανούσια.

Αναλυτικά ο νεαρός προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για ένα παιχνίδι γιατί είναι ένα παιχνίδι που δεν τελείωσε. Οποιοσδήποτε σχολιασμός για αγώνα που δεν τελείωσε είναι άκυρος. Πάνω απ΄όλα είναι η υγεία των αθλητών και όσων βρίσκονται σε αυτό το χώρο. Να ευχηθώ κι εγώ γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα. Ολα τα άλλα είναι ανούσια και ανώφελα».

Προύσαλης: «Καλό τα παιχνίδια να κρίνονται στα γήπεδα»

Ο αρχηγός και πασαδόρος του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης είπε: «Κατ΄αρχήν να ευχηθούμε περαστικά στον Γιάννη (σ.σ.Τακουρίδη). Να έρθει γρήγορα πίσω στα γήπεδα. Ξέραμε πως θα κρίνονταν το ματς στις λεπτομέρειες. Μπορούσαμε να το πάρουμε εμείς το 3ο σετ που ήμασταν μπροστά 23-20. Θα δούμε τα λάθη μας. Καλό είναι τα παιχνίδια να κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Εμείς οι αθλητές του Ηρακλή θέλουμε να κρίνονται οι αγώνες στο γήπεδο. Σίγουρα εκτός έδρας δεν παίζουμε τόσο καλά και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Επίσης πιστεύω ήταν ακατάλληλος για το σημερινό παιχνίδι. Κακώς φέρνουν διαιτητές από Αθήνα. Οι διαιτητές από την Θεσσαλονίκη ξέρουν τις ιδιαιτερότητες».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα