Δύο τα φαβορί για τίτλο και μάχη για τετράδα

Φώτης Καρακούσης
Δύο τα φαβορί για τίτλο και μάχη για τετράδα

bet365

Επιτέλους αρχίζει η Volley League, ένα πρωτάθλημα στο οποίο οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ παραμένουν τα φαβορί, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η ψαλίδα με τους υπόλοιπους τέσσερις που θα παλέψουν για τετράδα δείχνει να έχει κλείσει.

Μπορεί να πέρασε από τα χίλια κύματα αλλά επιτέλους το πρωτάθλημα της Volley League αρχίζει. Ένα πρωτάθλημα που παρά τα πολλά πολλά προβλήματα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και θα είναι αν κρίνουμε από τις 10 ομάδες που θα υπάρχουν σε αυτό. Ενδιαφέρον που κυρίως έχει να κάνει με το αν κάποια θα μπορέσει να σπάσει την δυάδα των τελευταίων ετών, καθώς για την εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ, είναι εξαιρετικά δύσκολο να έχουμε εκπλήξεις.

Πάμε τώρα να δούμε τις ομάδες και τι πιστεύουμε πως μπορούν να κάνουν φέτος, τονίζοντας πως όπως κάθε χρόνο υπάρχουν και οι μεταγραφές του Δεκεμβρίου που σε πολλές περιπτώσεις έχουν φέρει τα πάνω-κάτω και έχουν κρίνει πρωταθλήματα. Οπότε ό,τι γράψουμε έχει να κάνει με το τώρα.

Το πως θα διεξαχθεί φέτος το πρωτάθλημα

Μία από τις βασικές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο πρωτάθλημα είναι το σύστημα των πλέι οφ. Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου οι ομάδες που θα πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα θα πάρουν απ΄ευθείας θέση στα ημιτελικά των πλέι οφ. Στην Α΄φάση των πλέι οφ θα παίξουν ο 3ος με τον 6ο και ο 4ος με τον 5ο. Η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στις δύο νίκες.

Η ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι 3-6 θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό την ομάδα που θα πάρει την 2η θέση στην κανονική περίοδο. Η ομάδα που θα περάσει από το 4-5 θα αντιμετωπίσει στον β΄ημιτελικό την πρώτη ομάδα της κανονικής περιόδου. Οι ημιτελικοί θα είναι στις τρεις νίκες όπως και οι τελικοί για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Αλλαγή θα έχουμε και στο σύστημα των πλέι άουτ. Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου η 7η ομάδα της βαθμολογίας θα αντιμετωπίσει την 10η ομάδα και η 8η ομάδα την 9η ομάδα. Στις 3 νίκες για κάθε ζευγάρι θα κριθεί η παραμονή στην κατηγορία.

Ολυμπιακός: Πιο νέος, πιο γρήγορος, με στόχο και πάλι τον τίτλο

Αρχίζουμε από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έκαναν σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Κατέβασαν και στους ξένους κατά πολύ το μέσο όρο ηλικίας και με μια πρώτη ανάγνωση ο Μουνιόθ θέλει να κάνει ακόμα πιο γρήγορη την ομάδα του. Η αλήθεια είναι πως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι Φίνγκερ, Χουσάι και Γκέργι, μπορέσουν να αντικαταστήσουν επάξια τους Σμιτ, Αλεξίεφ και Ραουβέρτινκ μια τριάδα ξένων που ήταν με διαφορά η καλύτερη του πρωταθλήματος πέρσι και ίσως και των τελευταίων πέντε χρόνων όσον αφορά τα άκρα και την διαγώνιο. Στα συν η παραμονή του Τερβαπόρτι, αλλά και επιστροφή του Κοκκινάκη ως λίμπερο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» είναι υπερπλήρεις στο κέντρο. Τόσο πλήρεις που ένας εκ των Ανδρεάδη, Παπαλεξίου, Βουλκίδη (ο Πετρέας λογικά δεν θα βγαίνει), θα είναι εκτός 12άδας. Τρεις παίκτες που θα έπαιζαν βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδα της Volley League.

Όσον αφορά τους στόχους, έχοντας κατακτήσει τα τελευταία δύο πρωταθλήματα, ο Ολυμπιακός πάει για το τρία στα τρία και θεωρείται μαζί με τον ΠΑΟΚ φαβορί για να το κατακτήσει. Βέβαια ξαναλέμε πως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τους νέους ξένους, αναφορικά με το πόσο μπορούν να κάνουν την διαφορά, κάτι που οι προηγούμενοι το έκαναν και με το παραπάνω.

Πρόβλεψη: 1-2

ΠΑΟΚ: Να επιστρέψει στην κορυφή

Μετά τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, ο ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια βλέπει τον Ολυμπιακό να του παίρνει τη μπουκιά μέσα από το στόμα. Οι Θεσσαλονικείς άλλαξαν και πάλι τα πάντα, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στον πάγκο. Στην δεύτερη περίπτωση είχαμε παραίτηση, με τον Γιούρι Φιλίποφ που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Κυπέλλου να φεύγει λόγω των όσων έγιναν με τους Κουβανούς και την αντιμετώπιση που είχε από μέλος του ΔΣ, όπως άλλωστε τόνισε και ο ίδιος. Αγωνιστικά και οι τέσσερις ξένοι, Μουαγκουτούτια, Σαφράνοβιτς, Κλαπβάικ και Όκολιτς αποτελούν παρελθόν και στην θέση τους αποκτήθηκαν οι Ιλίνιχ (το μεγάλο αστέρι της ομάδας αν όχι συνολικά του πρωταθλήματος με βάση το τι έχει κάνει στην καριέρα του), Μάρσαλ, Άλμπο και Σαντοβάλ. Ο Ρώσος είναι όπως αναφέραμε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει στην χώρα μας την τελευταία πενταετία, ο Καναδός είναι ένας πιο νέος Σαφράνοβιτς, καθώς διαθέτει πάνω-κάτω τα ίδια στοιχεία, ενώ ερωτηματικό είναι οι δύο Κουβανοί και ειδικά ο κεντρικός που στο Λιγκ Καπ είχε χάσει την θέση του από τον Χαραλαμπίδη.

Στον πάγκο είναι ο Κώστας Δεληκώστας, ένας δουλευταράς προπονητής που με τον Παμβοχαϊκό πέτυχε σπουδαία πράγματα και ουσιαστικά μένει να δούμε αν η απόκτηση των Κουβανών μετά τα όσα έγιναν άξιζε ή όχι τον κόπο. Οι Κυπελλούχοι θα παίξουν πολύ με τα άκρα τους και κυρίως τον Ιλίνιχ, ωστόσο ένα θέμα στο κέντρο το έχουν καθώς ο Σαντοβάλ ακόμα δεν έχει δείξει πολλά πράγματα, ενώ ο Χαραλαμπίδης είναι ένα κλικ πιο κάτω από τους κεντρικούς του Ολυμπιακού. Βέβαια από την άλλη είναι δεδομένο πως τον Δεκέμβρη όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ θα κάνει αλλαγές ξένων και τότε θα φανεί μέχρι που μπορεί να φτάσει. Για την ώρα δείχνει να είναι λίγο πιο πίσω από τον Ολυμπιακό, αλλά δύσκολα θα τον περάσει κάποια άλλη ομάδα.

Πρόβλεψη: 1-3

Παναθηναϊκός: Πιο δυνατός για το επόμενο βήμα

Μια ακόμα ομάδα που θα παλέψει για την τετράδα (η εξάδα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη) είναι ο Παναθηναϊκός. Οι... πράσινοι που βρέθηκαν μια ανάσα από τον υποβιβασμό έχουν αρχίσει την προσπάθεια ανόδου και φέτος δείχνουν έτοιμοι να πάνε ακόμα καλύτερα από την τελική 5η θέση της περσινής χρονιάς. Με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο στον πάγκο το «τριφύλλι» θα στηριχθεί στον εξαιρετικό ελληνικό κορμό που έχει, καθώς στην ομάδα βρίσκονται οι Πελεκούδας, Ράπτης, Ζήσης και Ανδρεόπουλος, με τους τρεις πρώτους να έχουν αγωνιστεί με την Εθνική στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τον τελευταίο να κόβεται την τελευταία στιγμή. Όσον αφορά τους ξένους, ο Γιάκομπσεν που αναδείχθηκε καλύτερος πασαδόρος στο περσινό πρωτάθλημα παρέμεινε και αποκτήθηκαν ακόμα δύο, ένας περισσότερος από πέρσι. Ο Στάροβιτς θα είναι ο αντί Γιορντάνοφ με τον Σέρβο να έχει μια καριέρα που δείχνει πως μπορεί να κάνει την διαφορά, ενώ η επιστροφή του Ρανγκέλ δυναμώνει σε μεγάλο βαθμό το κέντρο. Ένα κέντρο που θα το αποτελέσουν ο Βραζιλιάνος, ο Πανταλέων και ο Πελεκούδας και δείχνει να είναι ελάχιστα πιο κάτω από αυτό του Ολυμπιακού.

Το καλό για τον Παναθηναϊκό σε σχέση με την περσινή χρονιά, είναι πως θα υπάρχουν και αλλαγές, με τον Μούχλια κυρίως, αλλά και τον Μπαρμπούνη να είναι σε θέση νε ξεκουράζουν όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά τους μικρούς της ομάδας. Οι «πράσινοι» έχουν ως στόχο την τετράδα και να παλέψουν μέσω Κυπέλλου να επιστρέψουν σε φάιναλ φορ και βέβαια αν κάποιος από τους Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ τους δώσει δικαιώματα για την δυάδα, φυσικά και θα προσπαθήσουν να τα εκμεταλλευτούν.

Πρόβλεψη: 2-4

ΟΦΗ: Ο πιο έμπειρος νεοφώτιστος

Εδώ και πολλά χρόνια πάλευε να πετύχει το όνειρο της ανόδου στην Volley League και φέτος όχι απλά το πέτυχε, αλλά είναι μια διαφορά ο έμπειρος νεοφώτιστος στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ. Φυσικά μιλάμε για τον ΟΦΗ που για πρώτη φορά θα βρεθεί στους μεγάλους, χωρίς όμως να έχει το άγχος και κυρίως την απειρία ομάδων που το πετυχαίνουν αυτό. Η διοίκηση των Κρητικών έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και απέκτησε παίκτες που έχουν φάει με το κουτάλι τις μεγάλες κατηγορίες. Οι Ρουμελιωτάκης, Γκαράς και Σαρικεΐσογλου έχουν παίξει για χρόνια στην Volley League, αλλά και την Εθνική ομάδα και σίγουρα μόνο το άγχος του νεοφώτιστου δεν θα έχουν, όπως και οι ξένοι Τσούλαφιτς, Στοροζίλοφ, Ουρτάδο και Καραμπαλί. Ο Μαυροβούνιος μπορεί να αναδειχθεί ακόμα και καλύτερος διαγώνιος του πρωταθλήματος, είναι ένας παίκτης που μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του. Ο Ουκρανός είναι για χρόνια διεθνής και όσο έμπειρος χρειάζεται μια ομάδα που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία, ενώ οι πιο νέοι Κολομβιανοί είναι και οι δύο διεθνείς.

Στον πάγκο θα βρίσκεται ο Δημήτρης Ζλατιλίδης ο οποίος θέλει στην πρώτη χρονιά της ομάδας στην Volley League να την πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Η αλήθεια είναι πως κανείς στον ΟΦΗ δεν μιλάει για τετράδα, αλλά από την άλλη μιλάει από μόνο του το ρόστερ. Με τέτοιους παίκτες το να μην μπεις εξάδα θα είναι αποτυχία και αρχικά η ομάδα δείχνει έτοιμη για την υπέρβαση από το ξεκίνημα. Όπως αναφέραμε θα στηριχθεί στην εμπειρία των παικτών της, αλλά και στην έδρα της, με τον κόσμο να είναι δίπλα της όπως ήταν και τα χρόνια που δεν κατάφερνε να κάνει το βήμα παραπάνω.

Πρόβλεψη: 4-6

Φοίνικας: Το καμάρι της Σύρου έτοιμο για ψηλές πτήσεις

Συνεχίζουμε με τις ομάδες που θα παλέψουν να βρεθούν στην τετράδα και πάμε στον Φοίνικα Σύρου. Με μια πρώτη ματιά οι νησιώτες δείχνουν εξαιρετικοί στα άκρα, καθώς απέκτησαν τον Σλοβένο Ζίγκα Στερν που ως αναπληρωματικός των Ούρναουτ και Τσεμπούλι κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τον Σέρβο Φιλίπ Στοΐλοβιτς. Ο πρώτος είναι παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά, δεν είναι «κίλερ» όπως ήταν ο Εβάντρο, αλλά βοηθάει σε περισσότερους τομείς μέσα στο ματς. Ο δεύτερος ήταν από τους καλύτερους ακραίους πέρσι και σίγουρα είναι μια σημαντική προσθήκη, όπως είναι και ο Κωστόπουλος ο οποίος άφησε την Γερμανία και ως λύση πάγκου είναι από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα.

Οι άλλοι δύο ξένοι της όντως καλής τετράδας είναι οι Μαξίμ Μπουτσούγιεβιτς (Σέρβος πασαδόρος) και Φιλίπ Σβετικάνιν (Πορτογάλος κεντρικός). Και οι δύο είναι σημαντικές προσθήκες και εδώ σταματάμε την σιγουριά και πάμε στα ερωτηματικά. Το μεγαλύτερο είναι ο διαγώνιος. Πέρσι ο Καϊσλασάλο μπορούσε να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του, ωστόσο δεν έμεινε και μετά από συνεχόμενες χρονιές που ο Φοίνικας είχε σπουδαίους ξένους διαγώνιους, όπως ο Ντόκιτς ας πούμε, θα στηριχθεί στον 23χρονο Έλληνα Νίκο Μηλή. Ο αριστερόχειρας έχε δείξει πολύ καλά στοιχεία, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ερωτηματικό αναφορικά με το αν θα μπορέσει να τραβήξει την ομάδα, με δεδομένη την δυσκολία της θέσης. Αν τα καταφέρει, τότε ο Φοίνικας μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά, αν όχι θα πρέπει να περιμένουμε τις αλλαγές του Δεκεμβρίου για να έχουμε πιο σίγουρη άποψη.

Πρόβλεψη: 4-6

Κηφισιά: Αθόρυβα παραμένει στους μεγάλους

Κάθε χρόνο ελάχιστοι πιστεύουν πως θα πρωταγωνιστήσει, αλλά αυτή η ομάδα τους δικαιώνει. Μιλάμε για την Κηφισιά που τα τελευταία 6 χρόνια βρίσκεται μέσα στην πεντάδα με καλύτερη θέση την τρίτη. Και φέτος η ομάδα των βορείων προαστείων είναι έτοιμη να παλέψει για τετράδα, έχοντας σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίσει την εξάδα. Με τον Νίκο Ζαλμά στον πάγκο, τον άνθρωπο που την αναγέννησε και εκεί που όλοι την θεωρούσαν φαβορί για υποβιβασμό την έβαλε τετράδα και με μια καλή τετράδα ξένων, είναι δεδομένο πως θα κάνει πολλές ζημιές.

Ειδικά στην έδρα της, με το Ζηρίνει να είναι από την πλέον δύσκολες έδρες, όχι λόγω κόσμου και φωνής, αλλά λόγω οροφής, καθώς το γήπεδο είναι πιο χαμηλό και εδώ και χρόνια το μοναδικό θέμα συζήτησης είναι το πως παίρνει άδεια. Στα άκρα οι Χαντ με τον Μπατατζίμ είναι δύο εξαιρετικές περιπτώσεις, με τον Καναδό να μπορεί να βοηθήσει και ως διαγώνιος, θέση που διέπρεψε πέρσι και τον Βραζιλιάνο που ήταν ο ηγέτης του Παμβοχαϊκού να ετοιμάζεται να κάνει πολλές υποδοχές να περάσουν δύσκολα με το δυνατό του σερβίς. Διαγώνιος είναι ο επίσης Βραζιλιάνος Ντε Πρά Κάιο Σίζαρ, ενώ στο κέντρο είναι ο Αμερικανός Τζόσια Μπάιερς. Ο 39χρονος Νικολάκης θα είναι και φέτος ο βασικός πασαδόρος, ενώ σημείο αναφοράς είναι ο 47χρονος λίμπερο Γιώργος Κάπελας, ο πιο μεγάλος σε ηλικία παίκτης του πρωταθλήματος. Συνολικά η Κηφισιά μπορεί να βρεθεί στην τετράδα, ενώ έχει τους παίκτες και τον προπονητή για να μας προσφέρει ωραίο θέαμα.

Πρόβλεψη: 4-6

Ηρακλής: Κατάφερε να κατέβει, στόχος να σωθεί

Μέχρι και την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα ήταν απίθανη, με τους ανθρώπους της διοίκησης να ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται η ομάδα να κατέβει στην μεγάλη κατηγορία. Ωστόσο έστω και στο πάρα ένα, ο Ηρακλής είναι εδώ, με στόχο την παραμονή. Ένας στόχος που σίγουρα δεν αρμόζει σε μια ομάδα που στο παρελθόν εκτός από τίτλους έφτανε και σε φάιναλ φορ Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τουλάχιστον μια πρώτη ματιά ο «γηραιός» δείχνει να είναι ένα βήμα πιο πάνω από τις ομάδες που θα παλέψουν για το ίδιο στόχο.

Οι «κυανόλευκοι» με τον Γιάννη Ορφανό και πάλι στον πάγκο θα στηριχθούν στους Έλληνες, καθώς ξένος είναι μόνο ο Βραζιλιάνος, Ροντρίκες Σουντζίνσκι. Ο Προύσαλης θα είναι ο πασαδόρος και αρχηγός της ομάδας και οι Τζιουμάκας, Σακόγλου μαζί με τον Μαυροβουνιώτη θα τραβήξουν το σκοράρισμα. Συνολικά ο Ηρακλής δεν μπορεί με το ρόστερ αυτό να έχει βλέψεις για τετράδα ή και για εξάδα, αλλά από την άλλη δύσκολα μπορεί να χάσει την παραμονή στην κατηγορία.

Πρόβλεψη: 7-8

Παμβοχαϊκός: Περίεργη χρονιά με στόχο την παραμονή

Συνεχίζουμε με τον Παμβοχαϊκό που και αυτός όπως ο Ηρακλής κατάφερε την τελευταία στιγμή να κατέβει στο πρωτάθλημα. Οι Βραχατιώτες που θα κάνουν τις μισές τους προπονήσεις στην Αθήνα προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα, έχουν ως μοναδικό στόχο την παραμονή και με μια πρώτη ματιά θα παλέψουν με την Ελπίδα για να τα καταφέρουν. Με τον Νίκο Νεόφυτο στον πάγκο θα έχουν μόνο έναν ξένο και συγκεκριμένα τον Αμερικανό κεντρικό Πέιν Τζαμάλ Λάνγκστον και θα στηριχθούν στην εμπειρία των Παπαναγιώτη Παπαδόπουλου, Λάππα και Κανέλλου, ενώ και ο Δρογκάρης έχει την εμπειρία που χρειάζεται ένας πασαδόρος σε τέτοια κατηγορία.

Συνολικά τα πράγματα για τον Παμβοχαϊκό μόνο εύκολα δεν θα είναι, αλλά από την άλλη η ομάδα αυτή παρά τα όποια προβλήματα υπήρξαν θα στηριχθεί στην εμπειρία της και δείχνει ικανή να τα καταφέρει, όχι πάντως με ευκολία.

Πρόβλεψη: 8-9

Ελπίδα Αμπελοκήπων: Να το ζήσει και να παλέψει για να μείνει

Εκτός από τον ΟΦΗ και η Ελπίδα Αμπελοκήπων είναι ομάδα που για πρώτη φορά ανεβαίνει στην μεγάλη κατηγορία, αλλά οι στόχοι είναι εντελώς διαφορετικοί. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να μείνουν στην Volley League και τίποτα παραπάνω και θα παλέψουν για να το πετύχουν. Ο Σπύρος Γκολίτσης θα την οδηγήσει σε αυτή την ιστορική χρονιά, οι ξένοι θα είναι ο Αργεντίνος πασαδόρος Ντιλέο Τόμας και ο Κονγκολέζος κεντρικός Ιλουόνι Ενγκαμπούρου Εξοσέ. Σημαντικές είναι οι προσθήκες των Γκόρτσιανουκ και Καπετανίδη και ειδικά του πρώτου που έχει μεγάλη εμπειρία που τόσο χρειάζεται σε μια ομάδα που δεν έχει παραστάσεις στη Volley League.

Συνολικά είναι δύσκολο η Ελπίδα να καταφέρει να μείνει και η λογική λέει πως θα παλέψει για να το πετύχει με τον Παμβοχαϊκό. Μέχρι βέβαια τα πλέι άουτ δεν ξέρουμε πως θα είναι οι ομάδες από προσθήκες ή αποχωρήσεις, όμως σίγουρα οι Θεσσαλονικείς θέλουν να μείνουν και μένει να δούμε αν μπορούν να το πετύχουν.

Πρόβλεψη: 8-9

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Θαύμα αν σωθεί

Αν οι Παμβοχαϊκός και Ηρακλής κατάφεραν στο πάρα πέντε να παίξουν στο πρωτάθλημα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης το κατάφερε στο ακριβώς, ούτε καν στο πάρα ένα. Οι Εβρίτες με την μεγάλη ιστορία στο άθλημα θα στηριχθούν σε παιδιά από την περιοχή με πρώτο τον Κωνσταντίνο Δαλακούρα που επέστρεψε. Ξένος θα είναι ο Σέρβος Σέρβος πασαδόρος Μιχάιλο Λιουμπισάβλιεβιτς, ενώ στον πάγκο μετά από χρόνια θα απουσιάζει η μορφή του Σάκη Μουστακίδη και θα βρίσκεται ο Γιώργος Ανδραβίζος.

Κακά τα ψέματα με τα δεδομένα που έχουμε ως τώρα, θα είναι θαύμα αν ο Εθνικός καταφέρει να σωθεί. Οι Εβρίτες είναι μαχητές και θα το παλέψουν όσο πάει, όμως οι πιθανότητες σίγουρα δεν είναι υπέρ τους και μένει να δούμε αν θα διαψεύσουν τους πάντες δείχνοντας τρομερά σκληροί για να «πεθάνουν».

Πρόβλεψη: 9-10

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα