Τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΑΠ για το Final-4 της Ρόδου

Gazzetta team
Τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΑΠ για το Final-4 της Ρόδου

bet365

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΑΠ συνεχάρη τους βολεϊμπολίστες και των τεσσάρων ομάδων που συμμετείχαν στο Final-4, ζητώντας από τις διοικήσεις των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού να χαμηλώσουν τους τόνους ενόψει πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Πρόεδρος Β. Μηνούδης και το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π. συγχαίρουν την ομάδα αλλά πάνω από όλους τους αθλητές του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι όμως και οι αθλητές του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015, όπως και αυτοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι για δύο ημέρες αγωνίστηκαν με ήθος και αξιοπρέπεια, προσφέροντας όμορφο θέαμα, στους φιλόξενους Ροδίτες και σε όλη την Ελλάδα.

Τους συγχαίρουμε ιδιαίτερα διότι δεν παρασύρθηκαν από την πόλωση που επιδιώχθηκε και από την “οπαδική” ρητορική (που δυστυχώς σημειώθηκε πριν, κατά τη διάρκεια και συνεχίζεται και μετά το final four) και έδειξαν ότι η πετοσφαίριση και οι αθλητές της δεν επιδιώκουν και αποστρέφονται κάθε προσπάθεια “ποδοσφαιροποίησης” του αθλήματός μας.

Εν όψη μάλιστα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, καλούμε τις διοικήσεις των σωματείων του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟΚ, να χαμηλώσουν τους τόνους, σεβόμενοι το ίδιο το άθλημα, την προσπάθεια των αθλητών και την ιστορία των Συλλόγων τους.

Όλοι μας οφείλουμε να περιφρουρήσουμε τη πετοσφαίριση από λογικές και πρακτικές άλλων αθλημάτων, που έχουν αποδείξει διαχρονικά την καταστροφική τους επίπτωση σε αυτά».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα