Ξέσπασε σε κλάματα ο Λεόν (pics)

Ξέσπασε σε κλάματα ο Λεόν (pics)

bet365

Μετά από τέσσερα γεμάτα τίτλους χρόνια στην Ζενίτ ο Γουιλφρέντο Λεόν αποχωρεί από τους Ρώσους με τον Κουβανό να αποθεώνεται και να μην κρατάει τα δάκρυά του.

Τι και αν έχεις κερδίσει τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο και όχι μόνο μία φορά; Τι και αν παίρνεις λεφτά που για το βόλεϊ είναι υπέρογκα; Πρώτα από όλα παραμένεις άνθρωπος και όταν φεύγεις από κάπου που λατρεύτηκες όσο ελάχιστοι, λυγίζεις. Και ο Γουιλφρέντο Λεόν αγαπήθηκε και με το παραπάνω από τους φίλους της Ζενίτ.

Στα τέσσερα χρόνια που βρέθηκε στην σπουδαία αυτή ομάδα κατέκτησε ισάριθμα Champions League, τρία πρωταθλήματα που λογικά θα τα κάνει τέσσερα και συνολικά ό,τι υπήρχε διαθέσιμο σε τίτλο. Ο σπουδαίος Κουβανός ωστόσο θα αποτελέσει παρελθόν από τους Ρώσους καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Περούτζια και μετά την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου Champions League δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Έχοντας δίπλα του τους γονείς και την σύζυγό του, ο Λεόν αποθεώθηκε από τους φίλους της Ζενίτ που με την σειρά τους στο πρόσωπό του είδαν έναν παίκτη που τους άλλαξε την ιστορία. Μεγάλη συγκίνηση για ίσως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο αυτή την περίοδο, στιγμές που του αξίζουν και με το παραπάνω με δεδομένα τα όσα έχει πετύχει...

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα