Μουνιόθ: «Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα»

Μουνιόθ: «Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα»

Μουνιόθ: «Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα»

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του έμεινε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ, ενώ ο ομόλογός του της Τουρ Σεντρίκ Ενάρ στάθηκε στην αποβολή του Βουνεμπάινα.

'0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Τουρ: «Είμαι ικανοποιημένος γιατί παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, σήμερα δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, ήταν κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα, σε μια ομάδα η οποία είναι αρκετά έμπειρη από τη διοργάνωση. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εναντίον στην Τουρ. Κρατούν συνεχώς το ίδιο μοτίβο στο κάθε σετ, χωρίς να κάνουν πολλά λάθη, αλλά είμαι αρκετά χαρούμενος γιατί στο τέλος, δεν είναι εύκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος και να τελειώσεις όλα τα σετ, με τον τρόπο που εμείς τα τελειώσαμε. Γιατί στους τελευταίους πόντους και των τριών σετ κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και τη συγκέντρωσή μας τακτικά, και πιστεύω ότι αυτό ήταν το κλειδί για το ματς. Πιστεύω ότι σήμερα δείξαμε κάτι καλύτερο από ότι σε άλλα παιχνίδια, αρχικά δείξαμε χαρακτήρα σε κάποιες στιγμές, αλλά σίγουρα πρέπει να συνεχίσουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια, για να δούμε ποιο τελικά είμαστε».

Ενάρ: «Μας επηρέασε η αποβολή του Βουνεμπάινα»

O προπονητής της Τουρ Σεντρίκ Ενάρ είπε: «Η αποβολή του Νάθαν επηρρέασε όλη την ομάδα. Είναι ένα βασικό κομμάτι της βασικής ομάδας και τα γεγονότα που έγιναν μας επηρρέασαν όλους. Δε μπορώ να μιλήσω για να τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη γιατί εκμεταλεύτηκε τα λάθη και την αναστάτωση που υπήρχε στην ομάδα μου. Δεν έχει σημασία εάν ακούστηκαν λίγο ή πολύ τα συνθήματα. Αυτά στην Ελλάδα μένουν ατιμώρητα. Στην Γαλλία δεν είναι αποδεκτά και μπορεί να τιμωρήσουν μία ομάδα. Αυτό είπα και στον Νάθαν για να ηρεμήσει. Κάναμε ένσταση για αντικανονική αποβολή και για κακή εφαρμογή των κανονισμών».

Best of internet