Δοκιμάζεται στην Ορεστιάδα ο ΠΑΟΚ

Δοκιμάζεται στην Ορεστιάδα ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Δοκιμάζεται στην Ορεστιάδα ο ΠΑΟΚ

bet365

Η δεύτερη αγωνιστική της Volley League αρχίζει την Τετάρτη, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται από την Ορεστιάδα.

Η Ορεστιάδα μετά την ήττα από τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη κάνει τα αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό της και μάλιστα απέναντι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Πρόσωπο της αναμέτρησης για την Ορεστιάδα είναι ο λίμπερο Βασίλης Καρασαββίδης ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια πανηγύρισε με τον ΠΑΟΚ δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο και σήμερα τον αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά, μετά το Λιγκ Καπ πριν δέκα ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Καρασαβίδης: «Ο ΠΑΟΚ το φαβορί, η Ορεστιάδα τη φανέλα»

Ο Βασίλης Καρασαβίδης δήλωσε: «Η αλήθεια είναι πως στον πρώτο αγώνα που δώσαμε στη Θεσσαλονίκη για το Λιγκ Καπ όταν μπήκα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ με την ομάδα της Ορεστιάδας ένιωσα πολύ περίεργα. Τώρα είμαι καλύτερα και το μυαλό μου είναι αποκλειστικά στην ομάδα μου. Ξέρω πως η Ορεστιάδα έχει βαριά φανέλα και έναν δύσκολο στόχο που είναι η παραμονή. Εχω αφιερωθεί για να πετύχουμε. Ηρθα στην Ορεστιάδα για να πάρω αγώνες και να έχω εμπειρίες που θα με βοηθήσουν. Εχουμε την πιο νεανική ομάδα στην κατηγορία που έχει λίγες ημέρες προετοιμασίας. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Σε σχέση με πέρυσι η Ορεστιάδα δεν έχει κάνει προετοιμασία με όλους τους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί και προβλέπω πως θα γίνει καλός αγώνας».

Σωτηρίου: «Ωραίο να είσαι βασικός στον πρωταθλητή»

Ο Σωτήρης Σωτηρίου στους αγώνες του Λιγκ Καπ αλλά και στην πρεμιέρα με τον Εθνικό σήκωσε με επιτυχία το φορτίο του βασικού ακραίου δείχνοντας εντυπωσιακή αγωνιστική άνοδο. Για το ξεκίνημα στον ΠΑΟΚ ο Σωτηρίου είπα: «Η πρώτη κουβέντα με τον ΠΑΟΚ είχε γίνει τον Δεκέμβριο και χάρηκα που ήμουν στα πλάνα του προπονητή των πρωταθλητών. Με έχει βοηθήσει πολύ ο κόουτς και μου έδωσε ευκαιρίες. Το να παίζεις βασικός στον πρωταθλητή είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, σου δημιουργεί ευθύνες αλλά δε με φοβίζει. Δουλεύουμε μεθοδικά και εντατικά και όλοι βελτιωνόμαστε. Θέλω να δίνω το 100% ειδικά μετά από μία δύσκολη χρονιά αγωνιστικά και οργανωτικά. Είμαι ικανοποιημένος γιατί ο ΠΑΟΚ έχει κάνει βήματα προόδου και είναι πολύ οργανωμένος».

«Προσοχή στην Ορεστιάδα»

Για τον αγώνα με τον Εθνικό αλλά και με την Ορεστιάδα ο Σωτηρίου είπε: «Ο Εθνικός μας πίεσε στο σερβίς αλλά δεν αιφνιδιαστήκαμε. Ξέραμε πως στην έδρα του θα είναι πιο μαχητικός σε σχέση με το Λιγκ Καπ. Θεωρητικά η Ορεστιάδα δεν είναι τόσο δυνατή αλλά αυτό δεν ασφαλές συμπέρασμα. Έχει τέσσερις ξένους, παίζει στην έδρα της και θέλει να δείξει καλή εικόνα. Πρέπει να δώσουμε έναν ακόμα δύσκολο αγώνα μέσα σε 48 ώρες. Κάναμε καλή αποθεραπεία και αύριο θέλουμε να παίξουμε συγκεντρωμένα για να πάρουμε μία ακόμα νίκη. Η ομάδα μας έχει δύο τραυματίες και περιμένει τον Ντάντε αλλά το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι γεμάτο με ετοιμοπόλεμους παίκτες για πολλά και δύσκολα ματς».

Σερί 9-0 του ΠΑΟΚ

Από το 1998 έχουν γίνει 29 αγώνες πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ προηγείται της Ορεστιάδας με 16-13 στις νίκες. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ μετράει σερί νικών στο πρωτάθλημα 9-0 και η Ορεστιάδα έχει να νικήσει τον ΠΑΟΚ από το 2004.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα