Οριστικά στην Κυψέλη ο Παναθηναϊκός

Οριστικά στην Κυψέλη ο Παναθηναϊκός

Οριστικά στην Κυψέλη ο Παναθηναϊκός

Παρά τα αρχικά προβλήματα που υπήρξαν οι άνδρες του Παναθηναϊκού θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά να αγωνίζονται στη Κυψέλη, κάτι που βοηθάει σημαντικά την ομάδα του Ανδρεόπουλου.

Μπορεί μετά τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι αλλά και την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο ενθουσιασμός στους φίλους του Παναθηναϊκού να ήταν μεγάλος, ωστόσο όλοι περίμεναν να δουν ποια θα ήταν η έδρα της ομάδας την ερχόμενη χρονιά. Και το περίμεναν γιατί η αλήθεια είναι πως ο κίνδυνος αποχώρησης από την Κυψέλη, μιας από τις πιο καυτές έδρες στην Volley League, όχι απλά ήταν μεγάλος, αλλά οι πιθανότητες ήταν συντριπτικά στο να αλλάξει έδρα η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.

Ωστόσο όπως και στην υπόθεση του Μεργκαρέχο, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» κινήθηκαν μεθοδικά και κατάφεραν να βρουν την χρυσή τομή με τους ανθρώπους του Πανελληνίου και έτσι και την ερχόμενη χρονιά οι... πράσινοι θα παίζουν στην Κυψέλη. Μια είδηση που μόνο χαμόγελα σκορπάει στους φίλους του Παναθηναϊκού, ειδικά από την στιγμή που ο στόχος με τις κινήσεις που έχουν γίνει είναι η είσοδος στην τετράδα.  

Best of internet