Σοβαρές καταγγελίες Μηνούδη: «Δεν είχε γιατρό στην Πυλαία»

Σοβαρές καταγγελίες Μηνούδη: «Δεν είχε γιατρό στην Πυλαία»

Φώτης Καρακούσης
Σοβαρές καταγγελίες Μηνούδη: «Δεν είχε γιατρό στην Πυλαία»

bet365

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο διευθυντής του ΠΑΣΑΠ Βασίλης Μηνούδης τονίζοντας πως στην Πυλαία δεν υπήρχε γιατρός για να βοηθήσει τον Γκόμεζ που τραυματίστηκε στον ώμο.

Ο αγώνας για το Λιγκ Καπ στην Πυλαία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Εθνικο Αλεξανδρούπολης βρίσκεται στο δεύτερο σετ και ο Ερνάντο Γκόμεζ πέφτει σφαδάζοντας στο τάραφλεξ με πόνους στον ώμο. Ο διαγώνιος από την Βενεζουέλα υπέστη εξάρθρωση και θα μείνει εκτός για ενάμισι περίπου μήνα, ωστόσο το θέμα σύμφωνα με τον ΠΑΣΑΠ και συγκεκριμένα τον διευθυντη του Βασίλη Μηνούδη ήταν άλλο.

Το σημαντικό είναι πως πάντα σύμφωνα με όσα ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook, στο κλειστό της Πυλαίας δεν υπήρξε γιατρός για να μπορέσει να βάλει άμεσα τον ώμο του Γκόμεζ στην θέση του.

Αναλυτικά ανέφερε: «Τραυματίζεται ο διαγώνιος (Γκόμεζ) του πρωταθλητή ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της επίσημης (;) διοργάνωσης του League Cup, στην έδρα του ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει κάποιος ορθοπεδικός στο γήπεδο να του βάλει τον ώμο στη θέση... Από ότι έμαθα ζητούσαν βοήθεια από τον γιατρό/φυσικοθεραπευτή του μπάσκετ, αλλά τελικά πήγε στο κλινική για να του κάνουν μέθη! Τραγική η εικόνα να ακουμπάει ο Γκόμεζ τον βγαλμένο ώμο του πάνω στη διαφημιστική πινακίδα, σφαδάζοντας από τους πόνους, με τη βοήθεια του φιλότιμου coach Καλμαζίδη, μην έχοντας τη βοήθεια κανενός "ειδικού"... Ωχ, sorry, ξέχασα ......δεν υπήρχε κανένας!

Τυπικά υπήρχε ένας παθολόγος (για το φύλλο αγώνα) στο γήπεδο και ένας άπειρος μασέρ, αλλά κύριοι.....με πορδές δεν βάφονται αβγά...

Επιτέλους επενδύστε λίγο και στην υγεία των αθλητών. Στο κάτω κάτω περιουσία των σωματείων είναι, έλεος...

Περαστικά "Χάρι" Harry Gomez - buena recuperación».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα