Πρωτοψάλτης: «Χάσαμε πολλά που ο κόσμος δεν ξέρει»

Πρωτοψάλτης: «Χάσαμε πολλά που ο κόσμος δεν ξέρει»

Πρωτοψάλτης: «Χάσαμε πολλά που ο κόσμος δεν ξέρει»

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό ο Θανάσης Πρωτοψάλτης έκανε λόγο για πράγματα που χάθηκαν από την μη πρόκριση στα τελικά, τα οποία ο κόσμος δεν γνωρίζει. ΚΟΖΑΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Ο ακραίος της Εθνικής μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ισπανία και τον αποκλεισμό από τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανέφερε τα εξής: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε και να κατακτήσουμε στο στόχος. Στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ. Χάσαμε πολλά που ο κόσμος δεν ξέρει. Με όλες τις δυσκολίες που είχαμε, προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε, δυστυχώς δεν έφτανε και κοιτάμε το μέλλον. Ευχαριστούμε τον κόσμο κυρίως αυτόν που έμεινε μέχρι τέλους. Ευχαριστούμε την Κοζάνη για τη θερμή φιλοξενία, το ζεστό γήπεδο και ελπίζουμε να ξαναέρθουμε εδώ»

Τζιουμάκας: «Θέλει υπομονή και επιμονή»

Ο Γιώργος Τζιουμάκας με τη σειρά του είπε: «Τόσο κοντά και τόσο μακριά δυστυχώς… Στο τέλος κάποια μεγάλα ράλι πήγαν στους Ισπανούς και εκεί κρίθηκε η πρόκριση. Στο 21-18 πήραμε τη διαφορά, αλλά είναι λογικό να αντιδράσει ο αντίπαλος. Δυστυχώς οι τελευταίοι πόντοι που ήταν μεγάλες φάσεις τις τελείωσαν και αποκλειστήκαμε. Η πρόκριση κρίθηκε και στα δύο ματς, αλλά φυσικά θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί εμείς.Θα πρέπει να περιμένουμε τώρα μια διετία για να πάμε σε Ευρωπαϊκό, αλλά σίγουρα έχουμε μέλλον. Αυτό που θέλει είναι υπομονή κι επιμονή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Κοζάνης που και σήμερα ήταν συγκλονιστικός και εύχομαι και στο μέλλον να είμαστε και στο μέλλον εδώ».

Best of internet