Έλληνες διεθνείς... όπως ο Φελπς (pics)

Φώτης Καρακούσης
Έλληνες διεθνείς... όπως ο Φελπς (pics)

bet365

Στα χνάρια του Φελπς και οι αθλητές της Εθνικής, καθώς πολλοί είναι αυτοί που κάνουν βεντούζες στο σώμα. ΚΟΖΑΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο ήταν μαζί με τον Γιουσέιν Μπολτ οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Ο λόγος φυσικά για τον Μάικλ Φελπς, τον Αμερικανό κολυμβητή που έκλεψε την παράσταση. Και το έκανε τόσο με τις επιδόσεις του και τα μετάλλια που κατέκτησε, όσο και με την εικόνα με τα μελανιασμένα σημάδια στο σώμα του. Στην αρχή πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν, αλλά στην συνέχεια έγινε γνωστό πως μιλάμε απλά για βεντούζες. Σύμφωνα μάλιστα με το αμερικανικό δίκτυο, η τεχνική του «cupping» χρονολογείται από την εποχή της αρχαίας Αιγύπτου, της Κίνας και των πολιτισμών της Μέσης Ανατολής. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη τεχνική αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθάει στην ανακούφιση των κουρασμένων μυών.

Τον Φελπς έχουν μιμηθεί πολλοί αθλητές και αυτό το είδαμε και στην Κοζάνη και στην Εθνική ομάδα, όπου δεν είναι λίγοι οι παίκτες που ακολουθούν τον συγκεκριμένο τρόπο θεραπείας, με τους Τζούριτς και Φράγκο (φωτό) να είναι οι πιο... φανατικοί.

 

Τελευταία Νέα