Γεμάτη όνειρα και κόσμο η νέα χρονιά για Ηρακλή (pics)

Γεμάτη όνειρα και κόσμο η νέα χρονιά για Ηρακλή (pics)

Σε ένα κατάμεστο Κατσάνειο πραγματοποιήθηκε η πρώτη του Ηρακλή με τον κόσμο να ζητάει διακρίσεις από μια ομάδα που είχε συνηθίσει να παλεύει μόνο για την κορυφή.

Γεμάτη όνειρα και κόσμο η νέα χρονιά για Ηρακλή (pics)

Ηρακλής και διακρίσεις στο βόλεϊ είναι δύο λέξεις άρρηκτα συνδεδεμένες και μπορεί τα τελευταία χρόνια ο «γηραιός» να βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση, μετά και τα δεκάδες προβλήματα που αντιμετώπισε, αλλά η αλήθεια είναι πως παραμένει μια ομάδα σημείο αναφοράς για το άθλημα.

Και παραμένει γιατί παρότι ας πούμε πέρσι κατάφερε να σωθεί στο τέλος, φέτος στην πρώτη του προπόνηση, οι φίλοι της ομάδας γέμισαν το Κατσάνειο. Ο Ηρακλής έχει κόσμο και αυτό φάνηκε ακόμα μία φορά σήμερα. Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού έκανε την επίσημη πρώτη της με τον κόσμο να ζητάει διακρίσεις και να ονειρεύεται και πάλι δυνατό τον «γηραιό».

Εννοείται πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει από την μία στιγμή στην άλλη. Φέτος όμως με τις κινήσεις που έγιναν, φαίνεται πως σιγά-σιγά οι «κυανόλευκοι» βάζουν ως στόχο την επιστροφή στην κορυφή. Και για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, χρειάζονται τους φιλάθλους τους, κάτι που όπως φάνηκε και σήμερα αυτό είναι δεδομένο.  

Best of internet