Συνεχίζει να ενισχύεται ο Πανναξιακός

Συνεχίζει να ενισχύεται ο Πανναξιακός

Συνεχίζει να ενισχύεται ο Πανναξιακός

Ακόμα μια μεταγραφή πραγματοποίησε το Πανναξιακός με την ομάδα του όμορφου νησιού να ανακοινώνει την απόκτηση της Κατερίνα Ζακχαίου που αγωνίζεται ως κεντρικός και είναι διεθνής με την Κύπρο.  

Οι καλές κινήσεις του Πανναξιακού στο μεταγραφικό παζάρι συνεχίζονται με την ομάδα του Γιώργου Ρούση να ανακοινώνει και την απόκτηση της 18χρονης Κατερίνας Ζακχαίου που αγωνίζεται στην ως κεντρική και είναι διεθνής με την Κύπρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να καλωσορίσουν στο σύλλογό μας και το νησί μας, το βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Κύπρου, την Κατερίνα Ζακχαίου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του σωματείου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η 18χρονη Κύπρια κεντρική, ύψους 1.92, παρά το νεαρό της ηλικίας της, μετράει ήδη πολλές συμμετοχές με την εθνική της ομάδα. Τα τελευταία χρόνια ήταν βασικό στέλεχος και στην ομάδα της, τον Απόλλωνα Λεμεσού, με τον οποίο κατέκτησε συνεχόμενα πρωταθλήματα και κύπελλα ενώ συμμετείχε και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Την χρονιά που μας πέρασε ψηφίστηκε ως η έβδομη καλύτερη αθλήτρια σε όλα τα αθλήματα στην Κύπρο και ως η καλύτερη νέα αθλήτρια στα ομαδικά αθλήματα.

Καλωσορίζουμε την εξαιρετική αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και θεωρούμε ότι με την αγωνιστική της παρουσία θα συμβάλει τα μέγιστα ώστε ο Πανναξιακός να πετύχει τους στόχους του σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Challenge Cup.

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού και τον πρόεδρό της, κύριο Ηροδότου για τη συμβολή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν».

Best of internet