Προφυλακίσθηκαν οι έξι Κουβανοί!

Gazzetta team
Προφυλακίσθηκαν οι έξι Κουβανοί!

bet365

Το φινλανδικό Δικαστήριο δεν πείσθηκε από τις απολογίες των Κουβανών αθλητών και τους παρέπεμψε σε δίκη. Προφυλακίσθηκαν και οι έξι βολεϊμπολίστες.

Μπορεί οι έξι Κουβανοί βολεϊμπολίστες να αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώπιον του δικαστηρίου, ωστόσο ο Εισαγγελέας τους παρέπεμψε σε δίκη για τον βιασμό κοπέλας στο Τάμπερε της Φινλανδίας! Οι Κάλβο, Σεπέδα, Άλμπο, Άμπραχαμ, Σόσα και Ουριάρτε τόνισαν πως είναι αθώοι και το τεστ DNA θα τους δικαιώσει, όμως το Δικαστήριο δεν πείσθηκε. Ετσι, οι Κουβανοί βολεϊμπολίστες προφυλακίσθηκαν και περιμένουν τη δίκη! Θυμίζουμε, πως ο Αλμπο είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Κάλβο έχει υπογράψει στον ΠΑΟΚ, ενώ πέρσι ο Σεπέδα αγωνιζόταν στον δικέφαλο» και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος.

Δεδομένη η τιμωρία τους από την Ομοσπονδία της Κούβας

Ό,τι και να γίνει με τις δικαστικές αρχές, το σίγουρο είναι πως οι παίκτες θα τιμωρηθούν από την Ομοσπονδία της Κούβας, με άνθρωπό της να αναφέρει τα εξής σε τηλεοπτική του δήλωση: «Θα λάβουμε τα μέτρα που αντιστοιχούν σε συμπεριφορές ακατάλληλες με την ηθική και τις αρχές που έχουμε διδαχθεί».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ομοσπονδία τονίζοντας: «Οι προκαταρκτικές πληροφορίες αποδίδουν συμμετοχή σε πράξεις εντελώς εκτός της ειλικρίνειας και του σεβασμού που διέπουν τον αθλητισμό και την κοινωνία μας, που υπερασπιζόμαστε από τον Ιανουάριο του 1959».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα