Φεύγει ο Σεπέδα, φλερτάρει ξανά με Γκόμεζ!

Φεύγει ο Σεπέδα, φλερτάρει ξανά με Γκόμεζ!

Φεύγει ο Σεπέδα, φλερτάρει ξανά με Γκόμεζ!

bet365

Ο Ρολάντο Σεπέδα φεύγει για την Κορέα, την ίδια ώρα που ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ φλερτάρει εκ νέου με τον Ερνάντο Γκόμεζ.

Μόλις ο Σεπέδα «ντύθηκε» Γκόμεζ όλα τελείωσαν, γράφει ο Φώτης Καρακούσης στο blog του για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Ο πρώτος αντικατέστησε το καλοκαίρι του 2015 τον δεύτερο, την ίδια ώρα που «ψήνεται» η επιστροφή του Γκόμεζ στη θέση του Σεπέδα!

Ο Κουβανός διαγώνιος, μάλλον, γνωρίζει εκ των προτέρων, ότι η παραμονή του και την επόμενη περίοδο στον ΠΑΟΚ είναι κάτι πολύ δύσκολο να συμβεί και κυρίως δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο. Ήδη έχει πάρει την «εντολή» να πάει να αγωνιστεί σε ομάδα της Κορέας, πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

«Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ του χρόνου. Προς το παρόν έχω άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού θα δοκιμαστώ στην Κορέα και κατόπιν θα ενσωματωθώ στην Εθνική Κούβας για να παίξουμε στο Παγκόσμιο Λιγκ και φυσικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Αύγουστο. Θα δούμε τι θα συμβεί μετά. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι στο μέλλον θα μου άρεσε πολύ να ξαναφορέσω τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να παίξω πάλι μπροστά σ’ αυτό τον κόσμο», σχολίασε όταν έκλεισαν τα φώτα στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματά μου! Είμαι πανευτυχής! Είναι ο πρώτος μου μεγάλος τίτλος σε επίπεδο συλλόγων και είναι πραγματικά ξεχωριστός για μένα. Είχα πει ότι δεν θα γυρίσω στην πατρίδα μου χωρίς το τρόπαιο του πρωταθλητή και αυτό θα κάνω. Είναι το καλύτερο φινάλε για τη φετινή χρονιά. Μας μένει μία γλυκιά γεύση. Αξίζαμε να πάρουμε τον τίτλο, παλέψαμε για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τα καταφέραμε», πρόσθεσε ο Σεπέδα.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τις πρώτες επαφές για την επιστροφή του Ερνάντο Γκόμεζ. Τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι του 2015, με τις αποχωρήσεις παικτών και του Καλμαζίδη, δεν πρόκειται να επαναληφθούν και τη νέα χρονιά, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του τμήματος, Αντώνη Τσαλόπουλου.

Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει και πέραν της δεδομένης παραμονής του Γιάννη Καλμαζίδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τον 34χρονο διαγώνιο από τη Βενεζουέλα, ενώ και ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς φαίνεται να ρίχνει γέφυρες επιστροφής στη Θεσσαλονίκη.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα