Καλμαζίδης: «Πίστευα στην ομάδα όταν επέστρεψα»

Καλμαζίδης: «Πίστευα στην ομάδα όταν επέστρεψα»

Gazzetta team
Καλμαζίδης: «Πίστευα στην ομάδα όταν επέστρεψα»

bet365

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του τελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα Σύρου.

Την πίστη που είχε στην ομάδα του ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε, τόνισε ο Γιάννης Καλμαζίδης, που σχολίασε και τον κόσμο του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ από την μεριά του ο αρχηγός των πρωταθλητών, Βασίλης Κουρνέτας, σχολίασε

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης είπε: «Έτσι έχει μεγαλύτερη αξία. Βέβαια δεν θέλαμε να πάμε στο τάι μπρέικ. Ευτυχώς καταφέραμε να αντιστρέψουμε την ψυχολογία μας στο 2-0 και να πάρουμε τον τίτλο. Είναι υπέροχο. Δύο φορές συνεχόμενες μπροστά σε αυτό τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο. Πίστευα στην ομάδα όταν επέστρεψα»

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ και μεγάλος άτυχος της σεζόν, Γιάννης Παντακίδης τόνισε: «Το πρωτάθλημα δεν είναι μόνο για μένα, το πρωτάθλημα είναι για όλους. Ένα μπράβο σε όλους και το λαό του ΠΑΟΚ»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βασίλης Κουρνέτας είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου, αλλά και στη δική μου ομάδα που έκανε μεγάλη προσπάθεια από το Χριστούγεννα και μετά για να διορθώσει τα λάθη που έγιναν. Ένα από αυτά ήταν η αποχώρηση του Καλμαζίδη. Συνήθως δεν πιάνει αυτό αλλά καταφέραμε να το κάνουμε. Η συγκυρία ήταν πολύ άσχημη μετά το απώλεια του κυπέλλου, αλλά καταφέραμε να αντιστρέψουμε την αρνητική ψυχολογία».

Ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος είπε: «Στο 0-2 δεν είχα σφυγμό, τώρα έχω τους 10πλασιους από αυτούς που πρέπει. Δεν θέλει ερώτημα αν θα μείνει ο Καλμαζίδης. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Δεν θα ξανακάνουμε το ίδιο λάθος».

Ο διαγώνιος του Φοίνικα Τόμισλαβ Ντόκιτς δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, ήταν όμορφη η εικόνα με τους φίλους του. Παίζαμε πάρα πολύ καλά, αλλά ψυχολογικά δεν ήμασταν έτοιμοι για να πάρουμε και 3ο σετ. Δεν μπορούσα να δώσω το 100% αλλά τι να κάνουμε; Είμαστε ευχαριστημένοι με την 2η θέση».

Ο ακραίος του Φοίνικα Ηλίας Λάππας είπε: «Ο ΠΑΟΚ δίκαια πήρε το πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος τους συμπαίκτες μου. Ο Φοίνικας κάθε χρόνο μεγαλώνει και ελπίζω κάποια στιγμή να έρθει η ώρα να σηκώσει και αυτός τον τίτλο του πρωταθλήματος».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα