Αλλαγή διαιτητών ζητάει ο Φοίνικας

Αλλαγή διαιτητών ζητάει ο Φοίνικας

Με επιστολή του προς την ΚΕΔ ο Φοίνικας ζητάει την αλλαγή του δεύτερου διαιτητή και των δύο παρατηρητών του τέταρτου τελικού με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί Μ. Πέμπτη στο Παλατάκι (19:00).

Αλλαγή διαιτητών ζητάει ο Φοίνικας

Μία μέρα έμεινε για να δούμε αν το φετινό πρωτάθλημα της Volley League θα ολοκληρωθεί με τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ή θα πάρει μια ακόμα βδομάδα παράταση, με τον Φοίνικα να κάνει το 2-2. Πριν γίνει το πρώτο σερβίς είχαμε την πρώτη κόντρα, καθώς οι Συριανοί με επιστολή τους στην ΚΕΔ ζητάνε να αλλάξει ο δεύτερος διαιτητής Σωτήρης Δεληκωστίδης (φωτό) και οι δύο παρατηρητές Μιχελινάκης και Κάλλης λόγω εντοπιότητας.

Αναλυτικά η επιστολή του Φοίνικα έχει ως εξής:

«ΠΡΟΣ : ΚΕΔ ΕΟΠΕ

ΚΟΙΝ : ΕΣΑΠ

Αξιότιμοι Κύριοι

Όπως σας είναι γνωστό την 28/4/2016 η ομάδα μας αγωνίζεται στον 4ο Τελικό του Πρωταθλήματος VOLLEYLEAGUE 2016 στην Θεσσαλονίκη εναντίον του ΠΑΟΚ, ένας αγώνας που ενδέχεται να κρίνει τον Πρωταθλητή της φετινής Χρονιάς .

Η ομάδας μας σε όλη της την διαδρομή της στην Α1 Εθνική Κατηγορία έχει αποδείξει ότι κύριο μέλημά της είναι το «εύ αγωνίζεσθαι» και η διδαχή Πολιτισμού μέσω του Αθλητισμού, αντίστοιχα το ίδιο θεωρούμε ότι πρεσβεύει και η αντίπαλη (στον αγωνιστικό χώρο μόνο) ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αντιλαμβανόμαστε όμως την ιδιαίτερη πίεση που υπάρχει προς όλα τα εμπλεκόμενα μέλη σας στην διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα είναι αξιοπρόσεκτο δε το ότι ο 2ος Διαιτητής καθώς και οι 2 κομισάριοι (απορίας άξιο ή αλλαγή της τελευταίας στιγμής του ενός κομισάριου εκτός Θεσσαλονίκης με έναν από την Θεσσαλονίκη ο οποίος παρεμπιπτόντως στο προηγούμενο παιχνίδι 22/4/2016 είδε στο video referee αυτό που δεν είδαν χιλιάδες μάτια που έβλεπαν τον αγώνα τηλεοπτικά) έχουν την ιδιαιτερότητα της εντοπιότητας ενώ είναι γνωστό ότι έχετε την επιλογή και άλλων αξιόπιστων λύσεων που δεν δεσμεύονται από την εν λόγω εντοπιότητα και είναι απορίας άξιο που δεν το λάβατε υπόψη σας κατά των ορισμό αυτών.

Επειδή θεωρούμε ότι ακόμη και τώρα δεν είναι αργά, σας ζητούμε να επανεξετάσετε τους ανωτέρω ορισμούς πάντα με σκοπό να διασφαλίσουμε την έξωθεν καλή μαρτυρία σε όλο το χώρο της Ελληνικής Πετοσφαίρισης, και επίσης το κύρος της Ελληνικής Διαιτησίας.

Καταληκτικά ευθαρσώς σας δηλώνουμε ότι δεν αμφισβητούμε την αξιοπιστία κανενός από τους παραπάνω αναφερόμενους αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός μας:

«Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια»

Με τιμή

ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ».

Best of internet