Ο ΟΠΕΡ νίκησε με 3-1 την Ηλιούπολη και ελπίζει

Ο ΟΠΕΡ νίκησε με 3-1 την Ηλιούπολη και ελπίζει

Ο ΟΠΕΡ επικράτησε με 3-1 της Ηλιούπολης και έμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής, περιμένοντας βέβαια και τα αποτελέσματα του Αίαντα Ευόσμου.

Ο ΟΠΕΡ νίκησε με 3-1 την Ηλιούπολη και ελπίζει

Η ομάδα της Κρήτης ξεπέρασε και την απουσία του Θανάση Ντζαφέρη από τον πάγκο (λόγω προσωπικού προβλήματος) και πήρε εύκολα το πρώτο σετ, ενώ στο δεύτερο η Ηλιούπολη αντέδρασε και πάρολο που η γηπεδούχος ομάδα μείωσε προς το τέλος ισοφάρισε σε 1-1.

Για να ακολουθήσει το κομβικό 3ο σετ όπου οι φιλοξενούμενες μετέτρεψαν το 7-4 σε 7-14 και μέχρι το 11-18 είχαν το ξεκάθαρο προβάδισμα, ωστόσο ο ΟΠΕΡ έτρεξε ένα σερί 15-6 και πήρε το σετ, ανατρέποντας τα δεδομένα και φτάνοντας στη νίκη καθώς και στο δ’ σετ ο ΟΠΕΡ είχε το πάνω χέρι.

Μανώλης Πρασανάκης: «Έχουμε πει ότι παρά τα άσχημα αποτελέσματα και τις δυσκολίες θα το παίξουμε ως το τέλος. Έτσι έχουμε μάθει κι αυτό θα κάνουμε, όπως και σήμερα. Τα κορίτσια ήταν πολύ συγκεντρωμένα, δούλεψε άψογα η τακτική του προπονητή μας και σε συνδυασμό με το ότι ο αντίπαλος ‘κόλλησε’ σε εκείνο το σημείο, κάναμε την ανατροπή στο τρίτο σετ και ανοίξαμε το δρόμο για τη νίκη».

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Εμείς δεν παίξαμε καθόλου καλά. Ήταν σα να μην ήρθαμε στο γήπεδο. Αν και είχαμε ευκαιρία για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα δε τα καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο».

Τα σετ: 25-17, 22-25, 26-24, 25-22
ΟΠΕΡ (Πρασανάκης): Παρασκάκη, Κλεισιάρη, Λαγουδάκη, Ξαγοραράκη, Τσελάνη, Κατερίνη, Παπουτσή-λ.
Ηλιούπολη (Λυκογιάννη):Γκλιγκόροβιτς, Γιοβάνη, Μαλουσάρη, Μπανίκα, Καπέλου, Βούκοβιτς, Κυριαζοπούλου-λ / Αργυροπούλου -λ, Βέλιου

Best of internet