Νέα επίθεση Παναθηναϊκού σε ΕΟΠΕ

Νέα επίθεση Παναθηναϊκού σε ΕΟΠΕ

bet365

Μετά τον χθεσινό... πόλεμο ανακοινώσεων που υπήρξε με αφορμή την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού από την Αθήνα στην Χίο, ο Παναθηναϊκός εξέδωσε σήμερα και νέα ανακοίνωση εναντίον της ΕΟΠΕ.

Και η... μάχη συνεχίζεται ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΕΟΠΕ. Οι «πράσινοι» εξέδωσαν την Δευτέρα ανακοίνωση με την οποία κατηγορούσαν την Ομοσπονδία για το γεγονός του ότι στον ημιτελικό του φάιναλ φορ Κυπέλλου «Astra Airlines» υπήρξαν οπαδοί του Ολυμπιακού από την Αθήνα στις εξέδρες του κλειστού του Δήμου Καμποχώρων.

Η Ομοσπονδία απάντησε τονίζοντας πως την σχετική απόφαση την πήρε η αστυνομία με το «τριφύλλι» να επανέρχεται και να τονίζει πως η ΕΟΠΕ ψάχνει δικαιολογίες. Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση του Παναθηναϊκού έχει ως εξής: «Η Ε.Ο.ΠΕ έχει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε πρόβατα. Προσπαθεί να ακολουθήσει την πάγια τακτική της μετάθεσης ευθυνών, εν προκειμένω στην Αστυνομία και να ''νίψει τας χείρας της''. Κύριοι, για να δώσει κάποιος τη σύμφωνη γνώμη του, όπως αναφέρετε ότι έκανε ο Αστυνομικός Διευθυντής, σημαίνει πως κάτι του προτάθηκε από εσάς. Πείτε μας λοιπόν, σε τι «έδωσε τη σύμφωνη γνώμη του» ο Αστυνομικός Διευθυντής; Να μη μείνουν έξω από το κλειστό φίλαθλοι και των δύο ομάδων, όπως αναφέρετε; Καινούργιο στοιχείο αυτό, βγαλμένο από την… καλπάζουσα φαντασία σας και την αγωνία σας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Υπήρχαν και οπαδοί του Παναθηναϊκού χωρίς εισιτήρια έξω από το γήπεδο; Κι εμείς δεν γνωρίζαμε τίποτα;

Δεν πείθετε κανέναν κύριοι...

Κι ας πούμε ότι δεν φέρετε καμία ευθύνη και σας αδικήσαμε. Για διαφωτίστε μας, σας παρακαλούμε. Στο τσάρτερ που εσείς ναυλώσατε και είχατε την πλήρη ευθύνη του ποιός θα μπει σε αυτό και ήσασταν τόσο αυστηροί για το ποιόν των επιβατών, ποιοι ήταν οι δύο συνοδοί του προέδρου του Ολυμπιακού και ποιά η σχέση τους με την ομάδα;

Λοιπόν, εσείς αμαυρώνετε την εικόνα του ευγενούς αθλήματος του βόλεϊ, επιτρέποντας και κάνοντας τα στραβά μάτια σε αμφιλεγόμενες πρακτικές άλλων αθλημάτων και καταπατώντας τους όρους της ισονομίας.

Τέλος πάντων, αν θεωρείτε ότι προάγετε το άθλημα διοργανώνοντας Final Four με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ σε γήπεδα 350 θέσεων, σας αφήνουμε στην κρίση του κόσμου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα