Ρουμελιώτης: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Ρουμελιώτης: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Ρουμελιώτης: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Η ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της Ηλιούπολης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ,στη Χίο, με τον τεχνικό της, Μανώλη Ρουμελιώτη, να τονίζει πως πλέον οι «κιτρινόμαυρες» θα βάλουν τα δυνατά τους και στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, προκειμένου να κατακτήσουν την κούπα.

«Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλά στο 3ο και 4ο σετ. Στην αρχή υπήρχε άγχος αλλά μετά το 1-1 πιέσαμε στο σέρβις και καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά για αύριο, θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», ήταν τα λόγια του τεχνικού της «Ένωσης» μετά το τέλος του αγώνα.

Από την πλευρά της η Αλίκη Κωνσταντινίδου, τόνισε: «Μόλις είδαμε τα σκούρα, μετά το 1-1, πατήσαμε γκάζι και καταφέραμε να φτάσουμε στο στόχο μας που ήταν ο τελικός. Είμαστε χαρούμενες γι΄αυτό και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια γιατί σε μια δύσκολη χρονιά κάναμε την υπέρβαση. Μπορεί να αγωνιζόμουν στον Ολυμπιακό και να έχω κατακτήσει μαζί του το πρώτο μου νταμπλ, ωστόσο γιατί να μην ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα στον τελικό;» , ήταν τα λόγια της κεντρικής της ΑΕΚ στην κάμερα της ΕΡΤ.

Best of internet