«Θα το πάρει όποιος το θέλει περισσότερο»

«Θα το πάρει όποιος το θέλει περισσότερο»

bet365

Η Αγγελική Καββαδία και Τζίνα Λαμπρούση μιλάνε στο gazzetta.gr για τον σημερινό ημιτελικό (17:30) του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών και τονίζουν πως θα προκριθεί όποιος το θέλει περισσότερο. ΧΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ

Λίγες ώρες έμειναν πριν γίνει το πρώτο σερβίς (17:30) στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών «Astra Airlines», ανάμεσα στους δύο... αιώνιους. Οι Παναθηναϊκός (τυπικά γηπεδούχος) και Ολυμπιακός, τα δύο μεγάλα φαβορί για την κούπα θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, με το νικητή να περιμένει τον αγώνα της Ηλιούπολης με την ΑΕΚ (21:00) για να δει τον αντίπαλό του στον μεγάλο τελικό.

Το gazzetta.gr μίλησε με τις Αγγελική Καββαδία και Τζίνα Λαμπρούση, τις κεντρικές των δύο ομάδων για το μεγάλο ντέρμπι. Και οι δύο ξεκαθάρισαν πως ο αγώνας του Σαββάτου στο Ρέντη, εκεί όπου ο Ολυμπιακός νίκησε στις λεπτομέρειες τον Παναθηναϊκό, δεν πρόκειται να παίξει τον παραμικρό ρόλο, ενώ επισήμαναν πως η πρόκριση θα κριθεί στο ποια από τις δύο ομάδες το θέλει και φυσικά το δείξει περισσότερο.

Θα επιβεβαιώσει ο Ολυμπιακός στο σημερινό ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό τον τίτλο του φαβορί; Στο 1.25 στη Novibet η νίκη των «ερυθρολεύκων».

Καββαδία: «Να είναι μια αρχή για την επιστροφή στην κορυφή»

Ως μια χρυσή ευκαιρία να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή βρίσκει τον σημερινό ημιτελικό η κεντρικός του «τριφυλλιού» Αγγελική Καββαδία. Αρχικά μιλώντας για το που θα κριθεί η... μάχη των αιωνίων τόνισε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έναν μεγάλο αντίπαλο, αλλά είδαμε και το προηγούμενο Σάββατο πως μπορούμε νε τον παίξουμε στα ίσια και να ππαίξουμε πολύ καλύτερα με τον Ολυμπιακό αντίπαλο. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι θα κριθεί στο ποιος θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένος και στο ποιος το θέλει περισσότερο και εγώ έχω πίστη στην ομάδα μου πως το θέλουμε περισσότερο.

Αν πέζει ρόλο ο αγώνας στο Ρέντη για την ψυχολογία, με δεδομένο πως κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

«Παρά την ήττα μας, είδαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα φέτος περιορίζοντας κάποια λάθη και νομίζω πως μας βαοήθησε θετικά αυτή η ήττα».

Ποια ομάδα θεωρείς πως θα έχει το άγχος και γιατί;

«Σίγουρα υπάρχει άγχος και από τις δύο πλευρές. Ο Ολυμπιακός το θέλει για να πάρει ακόμα ένα Κύπελλο, ωστόσο εμείς το θέλουμε και θα έχουμε περισσότερο άγχος γιατί θέλουμε να φέρουμε και πάλι τον Παναθηναϊκό στις νίκες και στα χρόνια της δόξας του».

Πιστεύεις πως αυτό το παιχνίδι θα είναι το έναυσμα να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή;

«Σίγουρα θα είναι μια αρχή»

Αν καταφέρετε και προκριθείτε, έχεις προτίμηση σε κάποιον αντίπαλο για τον τελικό;

«Όποιος και να είναι ο αντίπαλος θα κοιτάξουμε να παίξουμε το καλύτερο που μποροούμε, αλλά προέχει ο ημιτελικός και εμείς κοιτάζουμε ένα-ένα τα παιχνίδια».

Λαμπρούση: «Θα κριθεί στην θέληση»

Και η κεντρικός του Ολυμπιακού στάθηκε στην θέληση που πρέπει νμα δείξει η κάθε ομάδα για να καταφέρει να προκριθεί, ενώ ξεκαθάρισε πως ο αγώνας του Σαββάτου δεν πρόκειται να παίξει ούτε θετικό, ούτε αρνητικό ρόλο για κάνενα.

Αρχικά ανέφερε: «Αύριο είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που παίζουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό και το παιχνίδι αυτό είναι νοκ άουτ. Αυτός που το θέλει περισσότερο πιστεύω πως θα το πάρει. Θα κριθεί στην θέληση».

Αυτό το ματς θα κρίνει ουσιαστικά τον κυπελλούχο;

«Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Εννοείται πως εμείς θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, να φτάσουμε στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο. Οπότε αυτό το ματς είναι το εισιτήριο για να πάμε στον τελικό».

Πιστεύεις πως θα παίξει ρόλο το μεταξύ σας ντέρμπι του Σαββάτου;

«Όπως είπα και πριν είναι ένας διαφορετικός αγώνας γιατί είναι νοκ άουτ. Οπότε όποιος κάνει και τα λιγότερα λάθη, αλλά έχει και την μεγαλύτερη συγκέντρωση, θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό. Δεν παίζει δηλαδή ρόλο ο αγώνας του Σαββάτου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα