«Όχι στην βία, ναι στο βόλεϊ»! (vid)

«Όχι στην βία, ναι στο βόλεϊ»! (vid)

bet365

Οι Ζένια Τσίμα, Στέλλα Χριστοδούλου, Μάρβι Γιοβάνη και Φαίη Κουνάδη μιλάνε για το φάιναλ φορ Κυπέλλου Γυναικών «Astra Airlines» και λένε όχι στη βία και ναι στο βόλεϊ.

Έτοιμες για να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και να ευχαριστήσουν τον κόσμο που θα γεμίσει το κλειστό της Χίου, εμφανίστηκαν οι αρχηγοί των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Ηλιούπολης και ΑΕΚ. ΟΙ Ζένια Τσίμα, Στέλλα Χριστοδούλου, Μάρβι Γιοβάνη και Φαίη Κουνάδη, στην σημερινή συνέντευξη Τύπου που διεξήχθη στο Δημαρχείο, μίλησαν τόσο για τους αγώνες που έρχονται, ενώ θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα ενάντια στη βία.

Τσίμα: «Ήσυχα και με επίκεντρο το βόλεϊ»

Πρώτη τον λόγο πήρε η αρχηγός του Παναθηναϊκού Ζένια Τσίμα η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτή την διοργάνωση και στην όμορφη Χίο. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια και να έχουν υγεία όλες οι κοπέλες».

Ένα μήνυμα για την βία: «Εύχομαι τα παιχνίδια που θα γίνουν να είναι ήσυχα και να έχουν επίκεντρο μόνο το βόλεϊ. Θέλουμε να φανεί η ομαδικότητα του βόλεϊ. Τόσα χρόνια που παίζουμε αυτό μας έχει διδάξει».

Χριστοδούλου: «Να παίξουμε ποιοτικό βόλεϊ»¨

Η κάπτεν του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου ανέφερε με την σειρά της: «Όπως είπε και η Ζένια θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φορείς της Χίου για την φιλοξενία. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποιοτικό βόλεϊ και να χαρίσουμε θέαμα».

Ένα μήνυμα για την βία: «Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο με νέα παιδιά που αγαπούν το άθλημα. Ο αθλητισμός πλάθει ολοκληρωμένους χαρακτήρες».

Γιοβάνη: «Γιορτή για το βόλεϊ»

Η αρχηγός της Ηλιούπολης Μάρβι Γιοβάνη δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της που η ομάδα της θα βρεθεί για πρώτη φορά σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός και τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι μια γιορτή για το βόλεϊ. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει ο Σύλλογος της Ηλιούπολης σε τέτοια διοργάνωση. Θέλουμε να είναι μια διαφήμιση για το άθλημα και για την Χίο».

Ένα μήνυμα για τη βία: «Ο αθλητισμός βοηθάει τα νέα παιδιά να βγουν από την βία και να πορευτούν στην ζωή τους».

Κουνάδη: «Να ευχαριστηθούμε όλα τα παιχνίδια»

Τέλος η αρχηγός της ΑΕΚ Φαίη Κουνάδη επισήμανε τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που συμμετέχουμε σε αυτό το φάιναλ φορ. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε όλα τα παιχνίδια».

Ένα μήνυμα για τη βία: «Η βία δεν λύνει τα προβλήματα και σε κανέναν δεν αρέσει».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα