Τα Gazzetta Awards 2015 του Σωτήρη Δρίκου

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Τα Gazzetta Awards 2015 του Σωτήρη Δρίκου

bet365

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών βόλεϊ Σωτήρης Δρίκος ψηφίζει τους δικούς του καλύτερους για τα Gazzetta Awards 2015.

Στην αυλαία του 2015 το gazzetta σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης κριτικής επιτροπής που δημιουργήθηκε ποτέ και να αναδείξεις τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού για την χρονιά που φεύγει!

Η δημοσιογραφική ομάδα του gazzetta δημιούργησε τις λίστες με τους κορυφαίους της χρονιάς ανά κατηγορία. Τους παρουσιάζουμε όλους με τεκμηρίωση της υποψηφιότητάς τους και σου δίνουμε τον λόγο. Εσύ αποφασίζεις για ένα από τα βαρύτερα βραβεία που μπορεί να πάρει ένας αθλητής στη διάρκεια της καριέρας του: το βραβείο της εκτίμησης και του σεβασμού της κοινωνίας των Ελλήνων φιλάθλων. Η ψήφος σου μετράει πολύ!

Οι εκλεκτοί του Σωτήρη Δρίκου, Ομοσπονδιακού προπονητή στην Εθνική ομάδα βόλεί ανδρών είναι οι εξής:

Αθλητής Χρονιάς: Λευτέρης Πετρούνιας

Γιατί έκανε μια μεγάλη διάκριση σε ένα δύσκολο ατομικό άθλημα, προερχόμενος από μία χώρα που δεν έχει την κατάλληλη υποδομή.

Αθλήτρια της χρονιάς: Κατερίνα Στεφανίδη

Γιατί συνδυάζει άψογα αθλητισμό σε υψηλό επίπεδο, εκπαιδευτική μόρφωση και πλάνο για την καριέρα και την ζωή της. Και αποτελεί παράδειγμα για όλους τους αθλητές υψηλού επιπέδου γιατί παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα σπουδές και αθλητισμός μπορούν να πάνε μαζί.

Ομάδα χρονιάς: Εθνική Ανδρών πόλο

Γιατί κατάφεραν να πετύχουν μια μεγάλη επιτυχία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Προπονητής Χρονιάς: Χάρης Παυλίδης

Γιατί η επιτυχία με τον Ολυμπιακό ήταν μεγάλη και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο (κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ), σε αντίθεση με τον Καλμαζίδη που ενώ ήταν πάρα πολύ καλή δουλειά του στον ΠΑΟΚ η επιτυχία είναι μεν μεγάλη αλλά εγχώρια.

Για να πάρετε μέρος πατήστε ΕΔΩ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards