«Σφραγίζει» την πρόκριση στους «8» ο Ολυμπιακός

«Σφραγίζει» την πρόκριση στους «8» ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
«Σφραγίζει» την πρόκριση στους «8» ο Ολυμπιακός

bet365

Έχοντας κερδίσει μέσα στην Ρουμανία με 3-2, ο Ολυμπιακός θέλει μια ακόμα νίκη με οποιαδήποτε διαφορά σετ απέναντι στην Κραϊόβα στο Ρέντη (18:00) για να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Έτοιμος να πετύχει μια ακόμα διάκριση στην Ευρώπη είναι ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Τρίτη την Κραϊόβα (18:00 OTE Sport 6) και έχοντας κερδίσει μέσα στη Ρουμανία με 3-2, θέλουν απλά τη νίκη με οποιαδήποτε διαφορά στο Ρέντη για να προκριθούν στους «8» του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Ρομπέρτο Πιάτσα: «Χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα, αναφέρθηκε στη σημασία της παρουσίας των οπαδών του Θρύλου στο κρίσιμο παιχνίδι με την Κραϊόβα τονίζοντας στο osfp.gr τα εξής: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλός μας δεν έχει να χάσει κάτι. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση παίζει καλό βόλεϊ, πιέζει πολύ στο σερβίς όπως είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι στη Ρουμανία. Οι παίκτες μου πρέπει να κάνουν αυτό το βήμα για να συνεχίσουμε την πορεία στη διοργάνωση. Όλοι είναι έτοιμοι να παίξουν το καλύτερο παιχνίδι αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο και όχι στα λόγια ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι θα είναι στο πλευρό μας γιατί ειδικά αύριο χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους περισσότερο από κάθε άλλη φορά τη φετινή σεζόν».

 

CEV CUP Τελευταία Νέα