Κορυφαίος ο Μπίσετ της 8ης αγωνιστικής

Gazzetta team
Κορυφαίος ο Μπίσετ της 8ης αγωνιστικής

bet365

Ο κεντρικός του Α.Ο.Κηφισιάς Τζούλιαν Μπίσετ αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής (ΜVP) της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League.

Ο διεθνης αθλητής από την Αγία Λουκία ήταν ο κορυφαίος της Κηφισιάς στη νίκη επί του Φοίνικα Σύρου με 3-1 σετ. Με τη νίκη αυτή η Κηφισιά ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Τζούλιαν Μπίσετ σημείωσε 14 πόντους που προήλθαν από 8/12 τελειωμένες επιθέσεις, 6 μπλοκ.

Ο κεντρικός της Κηφισιάς είπε για τη διάκριση του ως κορυφαίος της 8ης αγωνιστικής: «Ευχαριστώ πολύ για την διάκριση. Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω αυτή τη διάκριση και είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και θαυμαστό. Με κάνει πολύ χαρούμενο και παράλληλα μου δίνει δύναμη να δώσω ότι μπορώ για την ομάδα μου».

Για την συνεργασία του με την Κηφισιά και το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας του που βρίσκεται στην πρώτη θέση μετά την 8η αγωνιστική μαζί με τον Ολυμπιακό είπε:

«Είμαι ευτυχισμένος στην Κηφισιά όχι μόνο γιατί έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και είμαστε πρώτοι με τον Ολυμπιακό αλλά κυρίως γιατί είμαστε δεμένη οικογένεια, έχω φοβερούς συμπαίκτες και πολύ καλό προπονητή. Γενικά βλέπω πως υπάρχει οργάνωση και από την διοίκηση και ειμαστε σαν οικογένεια. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας μας. Και πέρσι είχε καλή ομάδα η Κηφισιά αλλά εφέτος έχει μεγαλύτερη ποιότητα στην υποδοχή και αυτό μας δίνει την δυνατότητα σε εμάς τους κεντρικούς αλλά και στην επίθεση να ειμαστε πιο αποτελεσματικοί. Κάνουμε καλή προετοιμασία σε κάθε αγώνα.

Για μένα που ζω την ομάδα δεν είναι έκπληξη η μέχρι τώρα πορεία μας. Πιστέψτε με, η ομάδα μου έχει ακόμα μεγαύτερα περιθώρια βελτίωσης. Αυτό που εύχομαι κάθε μέρα είναι να έχουμε υγεία και να υπάρχει το ίδιο καλό κλίμα. Αφιερώνω τον τίτλο του mvp στους συμπαίκτες και στον προπονητή μου.».

Eίναι γεννημένος 06 Φεβρουαρίου 1991, έχεις ύψος 1μ.99 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού φορώντας το Νο 6 στο ρόστερ της Κηφισιάς. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο που ο Μπίσετ λαμβάνει ατομική διάκριση mvp.



ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ VOLLEY LEAGUE
MVP: Τζούλιαν Μπίσετ (Α.Ο.Π.Κηφισιάς)

Bασική 7αδα της 8ης αγωνιστικής:
Πασαδόρος: Τσόνο Πέντσεφ (Ηρακλής Πετοσφαίριση)
Διαγώνιος: Ρολάντο Αμπρέου Τσεπέντα (Π.Α.Ο.Κ.)
Λίμπερο: Νικήτας Εφραιμίδης (Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός)
Kεντρικοί: Τζούλιαν Μπίσετ (Α.Ο.Π.Κηφισιάς), Κάσσανδρος Στίγγας (Ηρακλής Πετοσφαίριση)
Ακραίοι: Λεάντρο Ονόριο ντα Σίλβα Ροντρίγκο (Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός), Μπόζινταρ Τσουκ (Ολυμπιακός)

Δεύτερη 7αδα της 8ης αγωνιστικής:
Πασαδόρος: Βασίλης Κουρνέτας (ΠΑΟΚ)
Διαγώνιος: Γουίντσον Φερέιρα (Παναθηναϊκός)
Λίμπερο: Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης (Παναθηναϊκός)
Κεντρικοί: Παναγιώτης Πελεκούδας (Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός), Βαν Ντορν (Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός)
Ακραίοι: Ούγκο Λεόν Γκιμαράες (Παναθηναϊκός), Πέτρος Πέτρογλου (ΠΑΟΚ)

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ 8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
Α.Σ.Άρης (Γιάννης Κυριακίδης) - Ολυμπιακός (Μπόζιντας Τσουκ)
Γ.Σ.Λαμία (Γιάννης Καπίρης) - Ηρακλής Πετοσφαίριση (Κάσσανδρος Στίγγας)
Α.Ο.Π.Κηφισιά (Τζούλιαν Μπίσετ) - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου (Παναγιώτης Παπαδόπουλος)
Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Λούκα Σούλιαγκιτς) - Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός (Λεάντρο Ονόριο ντα Σίλβα Ροντρίγκο)
Παναθηναϊκός (Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης) - Παναχαϊκή (Νίκος Ρουμελιώτης)
ΠΑΟΚ (Ρολάντο Αμπρέου Τσεπέντα) - Ορεστιάδα (Φρέντρικ Γκούσταφσον)



Ανάδειξη και προβολή των MVP και των δύο κορυφαίων 7αδων

-Η ανάδειξη των κορυφαίων κάθε αγωνιστικής γίνεται μέσω των στατιστικών των αγώνων. Λαμβάνονται υπ΄όψη τα index, οι προτάσεις των στατιστικολόγων, τα ποσοστά αποτελεσματικότητας σε επίθεση, σερβίς, υποδοχή, μπλοκ, η κρισιμότητα του αγώνα, ο αριθμός των σετ, η βαθμολογική θέση των ομάδων, εάν η νίκη είναι εντός - εκτος έδρας και το αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμετρησης. Επίσης λαμβάνονται υπ΄όψη τα δημοσιογραφικά - δεοντολογικά κριτήρια σε συνεργασία με τους υπευθύνους Τύπου των ΤΑΑ, τον υπεύθυνο Τύπου της ΕΣΑΠ και του δημοσιογραφικού επιτελείου των καναλιών Novasports.

-Η ΕΣΑΠ ακολουθώντας την πρακτική των διεθνών διοργανώσεων της FIVB και της CEV αλλά και των κορυφαίων επαγγελματικών πρωταθλημάτων από τη σεζόν 2015-16 θα αναδεικνύει και την δεύτερη 7αδα κάθε αγωνιστικής.

-Η βράβευση του αθλητή - MVP θα γίνεται στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας που αγωνίζεται. Η διαδικασια της βράβευσης θα γίνεται αμέσως μετά την παρουσίαση των ομάδων του αγώνα και αφού ο παρατηρητής έχει κάνει έλεγχο για την παρουσία επίσημου φωτογράφου του γηπεδούχου σωματείου.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα