Κίνδυνος υποβιβασμού λόγω Μπέλου για Παναχαϊκή
Τι και αν ο Χρίστος Μπέλος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ του στην Παναχαϊκή, οι Πατρινοί έχουν χρέη προς αυτόν και αν δεν τα ξοφλήσουν θα υποβιβαστούν. Επειδή λογικό είναι να σας φαίνονται όλα αυτά περίεργα, ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού αγωνιζόταν στο Παγκράτι το 2004, αλλά από το 2008 οι «ροσονέρι»... απορρόφησαν το Παγκράτι και έτσι πήραν μαζί τους και τα όποια χρέη είχαν.
Ένας από τους παίκτες στους οποίους χρωστάνε είναι και ο Μπέλος με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να αποφασίζει πως αν δεν υπάρξει είτε αποπληρωμή, είτε διακανονισμός, οι Πατρινοί να υποβιβαστούν, χάνοντας τους βαθμούς σε κάθε αγώνα.
Αναλυτικά η σχετική απόφαση έχει ως εξής: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1.Αίτηση του αθλητή Χρήστου Μπέλλου περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013.
Θα συνταχθεί έκθεση αφαίρεσης βαθμών, η οποία και θα διαβιβασθεί στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για τις δικές του ενέργειες».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
