Αποχώρησε από την Α1 ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου

Φώτης Καρακούσης
Αποχώρησε από την Α1 ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου

bet365

Με επιστολή του στην ΕΟΠΕ ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου ενημερώνει για την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Να καλυφθεί το κενό και να μην γίνει πρωτάθλημα με 11 ομάδες θέλει ο ΠΑΣΑΠ.

Και εκεί που στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου πανηγύριζαν όχι απλά την άνοδο στην Α1 Γυναικών, αλλά και την ενίσχυση της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος, ήρθε η αποχώρηση του βασικού χρηματοδότη για να ανατρέψει τα πάντα. Οι νεοφώτιστες τελικά δεν θα παίξουν στα... μεγάλα σαλόνια, καθώς με επιστολή τους ενημέρωσαν την ΕΟΠΕ πως αποχωρούν από το πρωτάθλημα.

Η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας έχει ως εξής: «Με επιστολή που απέστειλε στην ΕΟΠΕ ο ΓΣ Αστέρας Αγίου Δημητρίου, ενημέρωσε την Ομοσπονδία για την απόφαση του συλλόγου να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών».

Και το φετινό με 11, με τον ΠΑΣΑΠ να θέλει 12

Η αποχώρηση του Αστέρα σημαίνει πως και το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών αναμένεται να διεξαχθεί με 11 ομάδες, όπως είχε γίνει και με το περσινό. Ο ΠΑΣΑΠ από την άλλη με ανακοίνωσή του καλεί την Ομοσπονδία να κινηθεί άμεσα και το πρωτάθλημα να αρχίσει με 12 ομάδες. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ έχει ως εξής: «Για μια ακόμη χρονιά γινόμαστε μάρτυρες μιας ακόμα δυσλειτουργίας του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, με την επίσημη, πλέον, ανακοίνωση της αιφνίδιας αποχώρησης του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κύρος και την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος, αλλά και για την τύχη των αθλητριών.

Έστω και την ύστατη τούτη ώρα, το Δ.Σ του ΠΑ.Σ.Α.Π. κάνει έκκληση στην ΕΟΠΕ, προκειμένου να γίνουν οι δέουσες ενέργειες για τη διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος κανονικά με 12 ομάδες».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα