Ενημέρωση των προπονητών από την ΕΣΑΠ

Gazzetta team
Ενημέρωση των προπονητών από την ΕΣΑΠ

bet365

Συνάντηση με τους προπονητές των ομάδων της Volleyleague ΟΠΑΠ είχε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος πριν από την κλήρωση του πρωταθλήματος 2015-16.

Ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της ΕΣΑΠ Γιώργος Κερκινές ενημέρωσε τους προπονητές για τον αγωνιστικό προγραμματισμό του πρωταθλήματος, για τις αλλαγές που έχουν αποφασιστεί στο σύστημα των πλέι οφ, για τις αλλαγές στην προκήρυξη και τις δύο διακοπές που θα υπάρξουν λόγω των προετοιμασιών των Εθνικών ομάδων καθώς και για τον προγραμματισμό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Ο υπεύθυνος της ΚΕΔ Στέφανος Βασιλειάδης ενημέρωσε τους προπονητές για τις αλλαγές που έχουν γίνει στους κανονισμούς διαιτησίας διεθνώς και που πέρασαν στους κανονισμούς της Volleyleague ΟΠΑΠ.

Δόθηκε ευκαιρία στον εκπρόσωπο της ελληνικής διαιτησίας να συζητήσει με τους προπονητές για θέματα συμπεριφοράς, πειθαρχίας και συνεργασίας ρέφερι - προπονητών ώστε να αποφεύγονται ακραίες καταστάσεις που οδηγούν σε ποινές και παρατηρήσεις.

Επίσης ενημερώθηκαν οι προπονητές για θέματα προβολής και για τις δηλώσεις που θα πρέπει να κάνουν πριν και αμέσως μετά από κάθε αγώνα τόσο στα κανάλια της NOVA, όσο στο volleyleague.gr και φυσικά στους εκπροσώπους Τύπου. Πριν τους ημιτελικούς και τελικούς και του φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» θα δίνονται συνεντεύξεις Τύπου.

Οι προπονητές ζήτησαν από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ να έχουν πιο ενεργό ρόλο στη λήψη των αποφάσεων που αφορούν στον αγωνιστικό σχεδιασμό του πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ και δεσμεύτηκαν να στηρίξουν τη νέα Τεχνική Επιτροπή. Επίσης δεσμεύτηκαν να στηρίξουν τις προσπάθειες της ΕΣΑΠ για να υπάρξει ενιαία και αξιόπιστη στατιστική κάλυψη του νέου πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα