Φορτσάρει για τα ματς με Ισραήλ η εθνική

Gazzetta team
Φορτσάρει για τα ματς με Ισραήλ η εθνική

bet365

Με ένταση και βάρη συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής για τα δύο παιχνίδια με το Ισραήλ στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής του European League.

Χωρίς προβλήματα και με μεγάλη διάθεση συνεχίστηκε στην Μεγαλόπολη η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών για τους αγώνες με το Ισραήλ στην Ράανανα 28 και 30 Αυγούστου στο πλαίσιο της πέμπτης και τελευταίας αγωνιστικής του European League.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης είχε όλες τις παίκτριες στην διάθεσή του, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει βάρη αλλά και πολύ ένταση στην σωματική δουλειά για κάθε παίκτρια, καθώς σε αυτά τα τόσο σημαντικά παιχνίδια, όλες θα πρέπει να είναι έτοιμες, προκειμένου να έρθει η πρόκριση στους 4» του θεσμού, που θα είναι και η πρώτη στην ιστορία για την Εθνική μας.

Για να έρθει αυτή η πρόκριση θα πρέπει ακόμα και μα δύο ήττες χωρίς σετ στο Ισραήλ να μην κερδίσει η Πολωνία την Ουγγαρία δύο φορές με 3-2 και 3-1. Με μία νίκη ό,τι και να γίνει η Εθνική θα προκριθεί, ενώ με δύο θα πάρει και την δεύτερη θέση, καθώς είναι δεδομένο πως η Τουρκία θα κερδίσει δύο φορές την Γεωργία.

 

Τελευταία Νέα