Ο Χριστοφιδέλης προπονητής στην Εθνική Ανδρών

Ο Χριστοφιδέλης προπονητής στην Εθνική Ανδρών

Newsroom
Ο Κώστας Χριστοφιδέλης

bet365

Ο Κώτας Χριστοφιδέλης αναλαμβάνει τα ηνία της Εθνικής Ανδρών, με την ΕΟΠΕ να ανακοινώνει την συμφωνία με τον προπονητή της Κηφισιάς.

Αλλαγή σκυτάλης και στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών, με τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του Ντάντε Μπονιφάντε, Κώστα Χριστοφιδέλη, να αναλαμβάνει τα ηνία. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Χριστοφιδέλη για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης Ανδρών.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ο Καβαλιώτης προπονητής θα οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης γεννήθηκε 26 Ιουνίου 1977 στην Καβάλα. Ως αθλητής κατέκτησε 11 τίτλους πρωταθλημάτων και 9 τίτλους Κυπέλλων και μαζί με τον Γιώργο Ντράγκοβιτς είναι οι πολυνίκες του θεσμού. Κορυφαία στιγμή με την Εθνική ομάδα ως αθλητής ήταν η 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Άρχισε την προπονητική του καριέρα το 2019 από την Ανόρθωση Κύπρου. Μετά από τρεις σεζόν στο κυπριακό πρωτάθλημα το καλοκαίρι του 2022 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Κηφισιάς την οποία οδήγησε στην παρθενική συμμετοχή της στα Κύπελλα Ευρώπης. Τη σεζόν 2023-24 ανανέωσε με τον Α.Ο.Π.Κηφισιάς και διεκδικεί με αξιώσεις και πάλι την 5η θέση στη Volley League.

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης προπονητικά πέρασε το κατώφλι της Εθνικής ανδρών το 2022 όταν μαζί με τον Γιώργο Στεφάνου ανέλαβαν βοηθοί του Ιταλού προπονητή Ντάντε Μπονιφάντε με κορυφαία στιγμή την πρόκριση και τη συμμετοχή του Εθνικού συγκροτήματος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2023».

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα