Ρελάνς με Μαρούλη, Κανέλλο οι «πράσινοι»

Ρελάνς με Μαρούλη, Κανέλλο οι «πράσινοι»

Φώτης Καρακούσης
Ρελάνς με Μαρούλη, Κανέλλο οι «πράσινοι»

bet365

Την δική του μεταγραφική αντεπίθεση ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός με τους «πράσινους» να αποκτούν τους Θάνο Μαρούλη και Μάκη Κανέλλο.

Και εκεί που στον Παναθηναϊκό υπήρξε μια μεταγραφική ηρεμία, άρχισαν οι κινήσεις ενόψει της νέας χρονιάς. Οι «πράσινοι» βρήκαν άμεσα στον αντικαταστάτη του Κώστα Στιβαχτή στο πρόσωπο του Θάνου Μαρούλη, ενώ συμφώνησαν και με τον κεντρικό Μάκη Κανέλλο. Αρχικά για τον πρώην πασαδόρο του Ολυμπιακού, η απόκτησή του ήταν επιθυμία του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, καθώς είχε τον 27χρονο στην Λαμία και μαζί του είχαν φτάσει στον τελικό Κυπέλλου στο φάιναλ φορ της Σύρου του 2012 (τον τίτλο είχε κατακτήσει ο Ηρακλής επικρατώντας με 3-0). Ο έμπειρος προπονητής ήθελε διακαώς τον Κρητικό παίκτη, ό,τι και να γινόταν με την παραμονή ή όχι στο Στιβαχτή και ουσιαστικά τον είχε κλείσει πριν την αποχώρηση του πρώην πλέον πασαδόρου του «τριφυλλιού».

Ο Μαρούλης γεννήθηκε στην Ιεράπετρα το 1988 και μετά την Λαμία (είχε αγωνιστεί πριν και σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ), έπαιξε για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό συμβάλλοντας στην κατάκτηση δύο νταμπλ. Εκτός από την σάλα τα καταφέρνει το ίδιο καλά και στο μπιτς βόλεϊ, όπου και εκεί είχε επιτυχίες στο παρελθόν.

Εκτός όμως από την θέση της πάσας, ο Παναθηναϊκός οριστικά έκλεισε και το βασικό του δίδυμο στο κέντρο, μιας και την στιγμή που έχει ήδη τον Σωτήρη Πανταλέων, συμφώνησε και με τον Μάκη Κανέλλο. Ο 28χρονος κεντρικός την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Παμβοχαϊκό, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Ηρακλή, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Στο «τριφύλλι» αναμένεται να συνεχίσουν το ίδιο δυνατά και για τις άλλες θέσεις, δίνοντας βάρος σε αυτή του διαγώνιου, αλλά και σε αυτή του ακραίου, όπου οι επιλογές είναι από το εξωτερικό. Μεγάλο βάρος φυσικά θα πέσει και στην παραμονή του Θανάση Πρωτοψάλτη, ενώ και στο λίμπερο υπάρχουν ανοικτά μέτωπα, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση ενόψει της νέας χρονιάς που με δεδομένη την περσινή στην οποία οι «πράσινοι» βρέθηκαν στην τετράδα, ο πήχης έτσι και αλλιώς έχει ψηλώσει.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα