Καλμαζίδης: «Γράφουμε και πάλι ιστορία»

Φώτης Καρακούσης
Καλμαζίδης: «Γράφουμε και πάλι ιστορία»

bet365

Ο ΠΑΟΚ έγραψε για ακόμα μία φορά ιστορία με την πρόκριση στον τελικό, με τον Γιάννη Καλμαζίδη να στέκεται και στην παρουσία του κόσμου.

Έχοντας καταφέρει πέρσι το ακατόρθωτο, το να σώσει δηλαδή τον Παναθηναϊκό με τις μηδέν νίκες σε 11 ματς του πρώτου γύρου, ο Γιάννης Καλμαζίδης ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη για να αναλάβει τα ηνία του ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος προπονητής οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του Κυπέλλου και στον τελικό του πρωταθλήματος συνεχίζοντας να γράφει ιστορία.

Μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Για άλλη μία φορά σπάσαμε ένα ρεκόρ, πετυχαίνουμε πράγματα που δεν τα έχουμε ξανακάνει. Γράφουμε ιστορία και πάλι. Όλα είναι ωραία, αλλά το πιο ωραίο είναι που φέραμε τόσο κόσμο εδώ. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος».

Για τους τελικούς με τον Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί γιατί είναι ο προηγούμενος πρωταθλητής, είναι πιο έμπειρη ομάδα. Όμως αποδείξαμε και εμείς ότι είμαστε ψηλά και ότι μπορούμε να διεκδικούμε επιτυχίες».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα