Νίκησε και δύσκολα θα χάσει την τετράδα η ΑΕΚ

Gazzetta team
Νίκησε και δύσκολα θα χάσει την τετράδα η ΑΕΚ

bet365

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την τετράδα έκανε η ΑΕΚ, με τις «κιτρινόμαυρες» να επικρατούν του ΟΠΕΡ με 3-0.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ΑΕΚ, η οποία επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 του ΟΠΕΡ και βρέθηκε στο +7 από την Σαντορίνη (έχει ένα ματς λιγότερο).

Η Ένωση με όπλο το σερβίς δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον ΟΠΕΡ που αγωνίστηκε χωρίς την Ζούνιτς, ενώ στις αρχές του γ’ σετ (όταν προηγήθηκε με 6-7 από 5-1 που έχανε) τραυματίστηκε και αποχώρησε κι η Παπουτσή.

Η γνώμη του πάγκου

Μανώλης Ρουμελιώτης: «Αν και είχαμε κάποια προβλήματα τα καλύψαμε μέσα στον αγώνα και ήμασταν καλοί. Με πίεση στο σερβίς καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό τρίποντο. Αφιερώνουμε τη νίκη στον φροντιστή της ομάδας Μάνθο Μάρκο, ο οποίος λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης της Ερασιτεχνικής είναι απλήρωτος εδώ και σχεδόν 1.5 χρόνο με αποτέλεσμα να του κάνουν έξωση από το σπίτι του».

Νίκος Ζιώγας: «Αν και στο πρώτο σετ ξεκινήσαμε καλά, από ένα σημείο και μετά δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε έχοντας μεγάλο πρόβλημα κυρίως στην υποδοχή… Κι όταν στο τρίτο σετ φάνηκε ότι αντιδρούμε σωστά, ήρθε ο τραυματισμός της Παπουτσή να μας αποδιοργανώσει τελείως»

Τα σετ: 25-19. 25-9, 25-13

ΑΕΚ : Κουνάδη, Κατσαντώνη, Αργυροπούλου, Ιβάνοβα, Νικούλη, Γιακουμή, Κακουράτου -κ / Φάκη, Πατέλη, Σκαρλάτου, Τοντάι

ΟΠΕΡ (Ζιώγας): Σαπαρέφσκα. Παρασκάκη, Τσελάνη, Ξαγοραράκη, Τσέιμπερς, Κλεισιάρη, Παπουτσή –λ / Χατζάκη Ελ., Μαρινάκη

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα