Πέρασε από Τούμπα και ανέβηκε τετράδα ο Φοίνικας

Gazzetta team
Πέρασε από Τούμπα και ανέβηκε τετράδα ο Φοίνικας

bet365

Σημαντικό διπλό για τον Φοίνικα με τους Συριανούς να επικρατούν στην Θεσσαλονίκη της ΜΕΝΤ με 3-1 και να ανεβαίνουν στην τετράδα έχοντας ένα ματς περισσότερο από τον Εθνικό.

Η αγωνιστική άνοδος του Φοίνικα συνεχίστηκε, με τους Συριανούς αν επικρατούν στη Τούμπα της ΜΕΝΤ με 3-1 (25-18, 16-25, 20-25, 19-25) και να ανεβαίνουν στην τέταρτη θέση, έχοντας ένα ματς περισσότερο από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Οι φιλοξενούμενοι με εξαίρεση το πρώτο σετ στο οποίο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, ήταν καλύτεροι και έφτασαν άνετα και δίκαια στη νίκη.

Τα σετ: 1-3 (25-18, 16-25, 20-25, 19-25)

ΜΕΝΤ (Γκολίτσης): Σακόγλου, Παντίρης, Παπαϊκώβου, Μπίσετ, Μάντζιος, Κλερσέντ / Αντωνιάδης (λ), Κνάπεκ (λ), Ναζίρης, Χατζηηλιάδης, Χρυσάφης, Γραμματικάκης.
Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παβλίσεβιτς): Χαραλαμπίδης, Πέκμανς, Ντάμποβιτς, Χρ.Παπαδόπουλος, Ντόκιτς, Λάππας / Εφραιμίδης Ν. (λ), Π.Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Αιφνιδιάσαμε τον Φοίνικα και ευχαριστώ όλα τα παιδιά. Ευχάριστη έκπληξη ο Παντίρης που δεν φοβήθηκε το παιχνίδι και πήγε πολύ καλά στη θέση του βασικού πασαδόρου. Μας μένει πικρία γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε έναν βαθμό. Παίξαμε με διαφορετικό σχήμα απ΄ότι με τον Παναθηναϊκό στον τελευταίο αγώνα. Δυστυχώς πέσαμε πάνω σε έναν καταπληκτικό Ντόκιτς. Ο Ματέο Πάρις θα έρθει εντός της εβδομάδας κι ενόψει του αγώνα με τη Λαμία».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα