Καζάζης: «Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική»

Φώτης Καρακούσης
Καζάζης: «Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική»

bet365

Στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης, χαρακτηρίζοντάς την φανταστική. Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας του έκανε ο Αντρέι Ντιάτσκοφ.

Με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, μίλησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η νίκη είναι σημαντική αλλά προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που χειριστήκαμε τον αγώνα. Προηγηθήκαμε 2-0 σετ και 16-12 και δεν τελειώσαμε τον αγώνα. Χάσαμε άδικα έναν βαθμό. Επρεπε να τελειώσουμε τον αγώνα στο 3ο σετ. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και μακάρι τα γήπεδα να είναι πάντα γεμάτα. Είναι η ζωή μας. Στην Ελλάδα τα έχουμε καταφέρει καλά παρότι έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς. Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία μας στην Ελλάδα. Εχουμε κρατήσει το αήττητο και είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα μου προέρχονταν από ένα σοκ λόγω της απογοήτευσης από τον αγώνα με την Φριντρισχάφεν».

Ντιάτσκοφ: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Από την πλευρά του ο ακραίος του Ολυμπιακού Αντρέι Ντιάτσκοφ εμμέσως πλην σαφώς στάθηκε και αυτός στην ατμόσφαιρα, καλώντας τον κόσμο της ομάδας του να σταθεί στο πλευρό τους στην συνέχεια, τονίζοντας τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου και τη σύζυγο μου για τη μεγάλη συμπαράσταση. Ευχαριστώ επίσης του συμπαίκτες μου που με βοηθούν στην υποδοχή ώστε να μπορώ να αποδίδω στην επίθεση. Κρατήσαμε το αήττητο και πήραμε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα αλλά με πολύ καλή ατμόσφαιρα. Καλώ τους φίλους του Ολυμπιακού να μας υποστηρίξουν στον Β΄ γύρο γιατί κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και το αξίζουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα