Αφαίρεση βαθμών στην Ορεστιάδα

Φώτης Καρακούσης
Αφαίρεση βαθμών στην Ορεστιάδα

bet365

Και τώρα τρέχει να προλάβει. Ο λόγος για την Ορεστιάδα με την ΕΕΑ να δικαιώνει τον Δημητρούδη και να επιβάλει στους ακρίτες ποινή αφαίρεσης βαθμών αν δεν εξοφληθεί ο παίκτης.

Μπορεί αγωνιστικά η Ορεστιάδα στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία να δείχνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο, ωστόσο μετά την απόφαση της ΕΕΑ οι διοικούντες θα πρέπει να τρέξουν περισσότερο προκειμένου να προλάβουν να εξοφλήσουν τον Ισίδωρο Δημητρούδη για να μην υπάρξει αφαίρεση βαθμών.

Αυτή άλλωστε ήταν και η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία δικαίωσε τον πρώην αθλητή της ακριτικής ομάδας για οφειλές 8.000ευρώ που με τους τόκους έχουν διπλασιαστεί και τιμώρησε τους «πράσινους» με ποινή αφαίρεσης βαθμών, ενώ για την υπόθεση του Μίλοραντ Κόβατς υπήρξε αναβολή.

Στην Ορεστιάδα αν και δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους για την απόφαση και την στάση του παίκτη, θεωρούν πως το θέμα θα λυθεί άμεσα και δεν θα υπάρξει αφαίρεση βαθμών, που με τόσο κόπο έχουν κερδίσει οι παίκτες μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΕΑ που αφορούν το βόλεϊ, έχουν ως εξής: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

4.Αίτηση των αθλητών Ισίδωρου Δημητρούδη και Μilorand Kovac (Μίλοραντ Κόβατς) περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ για αθλητή Μilorand Kovac (Μίλοραντ Κόβατς)

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ για αθλητή Ισίδωρο Δημητρούδη

5.Αίτηση των αθλητών Μαρσέλο Σάκι, Δημητρίου Μανιόπουλου, Θεόκλητου Καριπίδη και του προπονητή Χρήστου Ντόζη περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ

6.Αίτηση των αθλητών Νικολάου Ρουμελιώτη και Αντωνίου Κοντογιάννη περί αφαίρεσης βαθμών του ΤΑΠ Α.Σ. ΑΡΗΣ.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 5-12-14».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα