Ο Κλαρκ στον Ολυμπιακό με λεφτά του Μαρινάκη

Ο Κλαρκ στον Ολυμπιακό με λεφτά του Μαρινάκη

Gazzetta team
Ο Κλαρκ στον Ολυμπιακό με λεφτά του Μαρινάκη

bet365

Ο Κάρσον Κλαρκ συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό με το κόστος της μεταγραφής του διεθνή βολεϊμπολίστα των ΗΠΑ να καλύπτει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ΤΑΑ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς βολεϊμπολίστα των ΗΠΑ Carson Clark. Ο Αμερικανός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τον Ολυμπιακό και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μας μετά από την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Πολωνίας στο οποίο συμμετέχει με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Ο Carson Clark γεννήθηκε στην Καλιφόρνια στις 20.1.1989, έχει ύψος 2.05 και βάρος 93κ.

Είναι στέλεχος της εθνικής ομάδας Ανδρών των ΗΠΑ με την οποία φέτος κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στο FIVD World League ενώ το 2012 πήρε το ασημένιο στην ίδια διοργάνωση. To 2012 κατέκτησε επίσης το NORCECA Continental Championship ενώ έχει πάρει και δυο Παναμερικανικά Κύπελλα. Έχει διακριθεί στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ και έχει κερδίσει την πρώτη θέση το 2009 και το 2012. Στην Ευρώπη αγωνίστηκε την περίοδο 2012-13 στην γαλλική Μονπελιέ. Το κόστος της μεταγραφής του Αμερικανού διαγώνιο θα καλύψει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Carson Clark θ’ αντικαταστήσει τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Ο σπουδαίος Βούλγαρος διαγώνιος δεν κατάφερε μέσα από το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολούθησε από την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 έως σήμερα να ξεπεράσει το πρόβλημα στον ώμο του και θα πρέπει να χειρουργηθεί. Ο Ολυμπιακός θα καλύψει εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα της επέμβασης και αποθεραπείας του Γιορντάνοφ και του εύχεται να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα