Τένεβα: «Μεγάλη μου τιμή που έπαιξα στον Ολυμπιακό»

Τένεβα: «Μεγάλη μου τιμή που έπαιξα στον Ολυμπιακό»

Τένεβα: «Μεγάλη μου τιμή που έπαιξα στον Ολυμπιακό»

bet365

Με το καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η καριέρα της Ράντι Τένεβα στον Ολυμπιακό. Η Βουλγάρα ακραία βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, ευχαρίστησε τους «ερυθρόλευκους» με την σειρά τους έκαναν το ίδιο.

Θεωρήθηκε και όχι άδικα ως ένα από τα πιο σημαντικά... κλειδιά του Ολυμπιακού στην κατάκτηση των δύο συνεχόμενων νταμπλ. Ο λόγος για την Ράντι Τένεβα η οποία δεν θα συνεχίσει στις «ερυθρόλευκες», ωστόσο ο χωρισμός ήταν όσο πιο βελούδινος γίνεται. Η Βουλγάρα ακραία βρέθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη και χαιρέτησε τους ανθρώπους της πρώην πλέον της ομάδας. Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε την Τένεβα τονίζοντας τα εξής: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στην Ράντι Τένεβα καλή συνέχεια στην καριέρα της και την ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο σύλλογό μας. Η σπουδαία Βουλγάρα βολεϊμπολίστρια ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Κουντούρη για την εμπιστοσύνη που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπο της»

«Μεγάλη μου τιμή που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού»

Η Τένεβα ανέφερε από την πλευρά της ανέφερε: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού που με δέχτηκε σ’ αυτή τη μεγάλη οικογένεια. Ευχαριστώ τον κ. Κουντούρη και την διοίκηση γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω τίτλους με τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη τιμή που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού. Εδώ έζησα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα