Είκοσι τέσσερις συλλήψεις στην Καλαμάτα

Gazzetta team
Είκοσι τέσσερις συλλήψεις στην Καλαμάτα

bet365

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας γνωστοποίησε πως προχώρησε σε 24 συλλήψεις σε έλεγχο που έκανε έξω από το κλειστό της Καλαμάτας.

Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που στην Καλαμάτα και στο φάιναλ φορ αγωνιζόντουσαν οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (την Κηφισιά δεν την βάζουμε γιατί ποτέ στο γήπεδό της δεν έχει γίνει το παραμικρό), δεν ήταν λίγοι όσοι φοβόντουσαν πως είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξουν επεισόδια. Κάτι που όμως δεν έγινε και αυτό έχει να κάνει και με τα δρακόντεια μέτρα της αστυνομίας.

Οι έλεγχοι ήταν εξονυχιστικοί και γι' αυτό υπήρξαν και 24 συλλήψεις, όπως ενημέρωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Καλαμάτα , από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, είκοσι τέσσερα άτομα, σε έλεγχο πριν την είσοδο τους στο κλειστό γήπεδο Παραλίας Καλαμάτας, κατά τη διεξαγωγή του “Final Four” πετοσφαίρισης ανδρών. Ειδικότερα, είκοσι τρία επέδειξαν πλαστά εισιτήρια (εκ των οποίων, σε βάρος ενός εκκρεμούσε καταδικαστικό έγγραφο, ενώ δύο από αυτούς κατηγορούνται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα). Επιπλέον, ένας από τους συλληφθέντες, κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών. Συνολικά κατασχέθηκαν εκτοξευτήρας φωτοβολίδων και δύο πλαστικά φυσίγγια. Προσήχθησαν συνολικά σαράντα άτομα. Διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα