Στην Καλαμάτα το φάιναλ φορ Ανδρών!

Φώτης Καρακούσης
Στην Καλαμάτα το φάιναλ φορ Ανδρών!

bet365

Την προσεχή Τετάρτη θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί, αλλά από σήμερα γνωρίζουμε πως το φάιναλ φορ του Κυπέλλου θα γίνει στην Καλαμάτα, όπως αποφάσισε το Δ.Σ της ΕΟΠΕ.

Στην Μεσσηνία και την Καλαμάτα θα διεξαχθεί το φετινό φάιναλ φορ του Κυπέλλου ανδρών, όπως γνωστοποίησε σήμερα η ΕΟΠΕ. Οι αγώνες θα γίνουν το διήμερο 15-16 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παραλίας. Θυμίζουμε πως ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο καθώς δεν έχουν γίνει οι προημιτελικοί.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Νίκη Αιγινίου - Ολυμπιακός

ΑΟ Κηφισιάς - Παναθηναϊκός

Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ

Εθνικός Αλεξανδρούπολης- ΑΕΚ

Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου.

Οι αποφάσεις της ΕΟΠΕ

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Δ.Σ της ΕΟΠΕ έχουν ως εξής: «Κατά τη 19η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (16/2) στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ, λήφθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

- Η φιλοξενία του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ανατέθηκε στην πόλη της Καλαμάτας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παραλίας το διήμερο 15-16 Μαρτίου και η διοργάνωση θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από τη Δημόσια Τηλεόραση.

- Εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Ανδρών - Γυναικών 2014 και του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ 2014.

- Εγκρίθηκε ο Αναπτυξιακός Σχεδιασμός Μπιτς Βόλεϊ 2014. Σύμφωνα με αυτόν θα πραγματοποιηθούν Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων - Κορασίδων (για αθλητές / αθλήτριες Κάτω των 16 ετών), Εφήβων - Νεανίδων (Κάτω των 19 ετών) και Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών (Κάτω των 22 ετών).

Στα πρωταθλήματα Κάτω των 16 ετών θα πραγματοποιηθούν Regional και Open τουρνουά, ενώ τα τουρνουά Open Kάτω των 19 ετών θα πραγματοποιηθούν παράλληλα και στην ίδια τοποθεσία με τουρνουά Masters.

- Αποφασίστηκε να προταθεί η Εθνική Ομάδα μπιτς βόλεϊ γυναικών για το πρόγραμμα υποτροφιών της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής «Olympic Solidarity».

- Αποφασίστηκε η ανάληψη ενός ομίλου της διοργάνωσης του CEV Beach Volleyball Continental Cup, που εντάσσεται στη διαδικασία πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Μαΐου 2014 στις εγκαταστάσεις του «Club Καράβι» στον Σχοινιά Μαραθώνα Αττικής και θα συμμετάσχουν δύο ομάδες ανδρών και δύο γυναικών από τέσσερις ή πέντε χώρες ανάλογα με την κλήρωση που θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες από την CEV».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα