Στην Γερμανία ο ΠΑΟΚ χωρίς Χριστοφορίδη!

Στην Γερμανία ο ΠΑΟΚ χωρίς Χριστοφορίδη!

Gazzetta team
Στην Γερμανία ο ΠΑΟΚ χωρίς Χριστοφορίδη!

bet365

Με την τελευταία προπόνηση να κρύβει μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς τραυματίστηκε ο Μιχάλης Χριστοφορίδης, ο ΠΑΟΚ αναχώρησε για την Γερμανία προκειμένου την Τετάρτη να αντιμετωπίσει την Μπουλ.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ επί ελληνικού εδάφους έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Θανάση Στράντζαλη, καθώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε τον νεοαποκτηθέντα Μιχάλη Χριστοφορίδη να τραυματίζεται και να αποκλείεται από την αποστολή του πρώτου αγώνα με την TV Buhl στην Γερμανία για τους ‘8’ του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Ο έμπειρος κεντρικός τραυματίστηκε το βράδυ της Τρίτης, χθες το μεσημέρι υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και όπως όλα δείχνουν έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου (ολική ή μερική θα φανεί στα αποτελέσματα της μαγνητικής που θα γίνουν γνωστά σήμερα) κι έτσι δεν ακολούθησε τους συμπαίκτες του οι οποίοι πέταξαν το μεσημέρι για την Γερμανία.

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με την Γερμανική Μπουλ καθώς στην βραδινή προπόνηση της Δευτέρας τραυματίστηκε ο νέος κεντρικός του ΠΑΟΚ Μιχάλης Χριστοφορίδης. Ο αθλητής του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στο γόνατο και το πρωί της Τετάρτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής.

Για τον αυριανό αγώνα με την Γερμανική Μπουλ ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Στέλιος Πιπέργιας τόνισε: «Είναι μια δύσκολη κλήρωση από την αρχή ξέραμε πως η Μπουλ είναι μια πολύ δυνατή αντίπαλος καθώς έχει αποκλείσει μια από τις πιο μεγάλες ομάδες της Ευρώπης την Ιταλική Κούνεο. Από εκεί και πέρα όπως ξέρουμε ότι τα παιχνίδια είναι διπλά. Πηγαίνουμε χωρίς άγχος για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Μπουλ και κατά τη γνώμη μου όλα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει μέσα στην έδρα μας. Έχουμε ακούσει ότι στο ματς με την Μπουλ θα έχουμε πολύ κόσμο καθώς πολύ φίλοι του ΠΑΟΚ ζουν στην Γερμανία και θα έρθουν στο ματς κάτι που μας γεμίζει θετική ενέργεια. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο και γιατί όχι και να συνδυάσουμε την εμφάνιση μας και με μία νίκη».

Από την πλευρά του το λίμπερο της ομάδας του ΠΑΟΚ Λάμπης Μπαμπαλιούτας δήλωσε: «Είναι ένα ματς το οποίο θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση και να προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε φαβορί για την αναμέτρηση αλλά θέλουμε να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε εάν αναλογιστούμε ότι στην Ευρώπη έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις ως τώρα».

Αναφορικά με τι γνωρίζει για την αντίπαλο ο έμπειρος αθλητής τόνισε: «Την είδαμε σε βίντεο και έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Είναι μια ψηλή Γερμανική ομάδα που παίζει πολύ δυνατά στο φιλέ. Για αυτό πρέπει να δώσουμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας για να έχουμε τύχη στο παιχνίδι».

Ενώ για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που αναμένεται να είναι στις κερκίδες ο έμπειρος λίμπερο τόνισε: «Σίγουρα είναι πάρα πολύ όμορφο να παίζει σε γεμάτες κερκίδες. Ξέρουμε ότι θα έχουμε και δικούς μας οπαδούς αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε έξτρα κίνητρο για να παρουσιάσουμε όσο το δυνατό καλύτερο πρόσωπο» .

Για τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ Θανάση Στράντζαλη οι αγώνες με την Γερμανική Μπουλ για τη φάση των «8» του CEV Cup αποτελούν πρόκληση καθώς τόνισε:

«Είναι δύο παιχνίδια πρόκληση για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να τα δούμε σαν δύο ξεχωριστά παιχνίδια . Προσπαθούμε κάθε μέρα στην προπόνηση να γίνουμε καλύτεροι και οι αθλητές ανταποκρίνονται σε αυτά πού ζητάμε στο γήπεδο[. Θέλουμε να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται σε αυτό το παιζχνίδι στη Γερμανία ώστε στο δεύτερο παιχνίδι που είναι μέσα στην έδρα μας να εξασφαλίσουμε την πρόκριση».

Όσο για τις πληροφορίες για την αντίπαλο ο Θανάσης Στράντζαλης τόνισε:

«Έχουμε πολύ καλή πληροφόρηση για την Γερμανική ομάδα. Στηρίζεται πολύ στη δύναμη της όπως και έχει και αρκετές αδυναμίες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Περιμένουμε μεγάλη στήριξη από τον κόσμο και ελπίζω με την προσπάθεια μας να ανταποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Σίγουρα παίζει ρόλο ότι είμαστε μια νέα ομάδα. Αλλά σε αυτό επίπεδο οι ομάδες είναι αρκετά γνωστές και η πληροφόρηση είναι εύκολη . Υπάρχει ενθουσιασμός και προσμονή για το παιχνίδι και νομίζω στο τέλος θα έχουμε πετύχει κάτι πολύ σημαντικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CEV CUP Τελευταία Νέα