Καζάζης: «Θα έρθουν κούπες στον Πειραιά»

Καζάζης: «Θα έρθουν κούπες στον Πειραιά»

Gazzetta team
Καζάζης: «Θα έρθουν κούπες στον Πειραιά»

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης αναφέρθηκε στην εξαιρετική χρονιά όπου κατακτήθηκε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ και δήλωσε αισιόδοξος πως και στο 2014 θα πάνε κούπες στον Πειραιά.

Ονειρικό θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί το ντεμπούτο του Δημήτρη Καζάζη στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο νεαρός προπονητής οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» σε κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και του Λιγκ Καπ. Στο νέο πρωτάθλημα οι Πειραιώτες είναι τρίτοι μετά τον πρώτο γύρο, στο Λιγκ Κάπ έχουν αποκλειστεί, ωστόσο ο Καζάζης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, δε έκρυψε την αισιοδοξία του για τίτλους και το 2014.

Αναλυτικά ανέφερε: «Αφήνουμε πίσω μας μια πολύ σπουδαία χρονιά για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα κατάφερε να κατακτήσει τρεις τίτλους και παράλληλα να παίξει ωραίο βόλεϊ. Ήταν μια φανταστική σεζόν και ο Ολυμπιακός επέστρεψε εκεί όπου του αξίζει. Η δουλειά ήταν ομαδική. Οι παίκτες, οι προπονητές, η διοίκηση και ο κόσμος πάλεψαν για να είναι ο Ολυμπιακός στην κορυφή. Όσο αφορά τη νέα χρονιά θεωρώ πως η ομάδα μας θα παραμείνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Μπορεί να μην έχουμε δείξει ακόμη το καλό μας πρόσωπο ως ομάδα αλλά έχουμε πάρα πολλές δυνατότητες που κυρίως οι τραυματισμοί δεν μας έχουν αφήσει να δείξουμε. Στόχος του Ολυμπιακού είναι κάθε χρόνο πρωτίστως η κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά του Κυπέλλου και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά εποχή συμμετείχε στο Champions League και πλέον το 2014 θα συνεχίσει στα προημιτελικά του Cev Cup. Η ομάδα είναι μέσα και στους τρεις στόχους της και πιστεύω θα τα καταφέρει να φέρει και πάλι κούπες στον Πειραιά. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους. Με σκληρή δουλειά και ομαδικό πνεύμα όλα μπορούν να γίνουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα