Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Μαυρομάτης

Gazzetta team
Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Μαυρομάτης

bet365

Μετά από 23 χρόνια σε ΔΣ της ΕΟΠΕ και 6 ως πρόεδρος, ο Αχιλλέας Μαυρομάτης αποφάσισε να μην κατέβει υποψήφιος για το νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Η δήλωση Μαυρομάτη που θα θέσει υποψηφιότητα για την ΕΟΕ έχει ως εξής:

«Μετά τις αρχαιρεσίες της 3ης Σεπτεμβρίου που δεν ανέδειξαν διοίκηση στην Ε.Ο.ΠΕ και αναλογιζόμενος τη ζημιά που υφίσταται για το λόγο αυτό το άθλημα, κατέβαλλα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάθε δυνατή προσπάθεια, προς κάθε κατεύθυνση, για να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις σε μια οικουμενική διοίκηση

Οι προσπάθειες αυτές απέβησαν άκαρπες για λόγους που δεν είναι του παρόντος να αναλυθούν.

Κατόπιν όμως αυτού και μετά από ώριμη σκέψη και προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να υπάρξει παράταση της διοικητικής αβεβαιότητας, αποφάσισα να μη θέσω ξανά υποψηφιότητα για το ΔΣ της ΕΟΠΕ.

Έτσι ολοκληρώνεται ένας κύκλος εικοσι τριών (23) και πλέον ετών στη διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ, από τα οποία τα έξι (6) τελευταία ήταν στη θέση του προέδρου. Καθ’ όλο αυτό το χρονικό διάστημα προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να υπηρετήσω το άθλημα μας και παρά τα λάθη, που σίγουρα έγιναν, έχω ήσυχη τη συνείδηση μου πως έκανα ότι μπορούσα κι ότι το ελληνικό βόλεϊ τα τελευταία έξι (6) χρόνια επιβίωσε μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες, ενώ παρά τα προβλήματα που είχε από το παρελθόν κάνοντας μάλιστα και δύο βήματα μπροστά.

Εύχομαι από καρδιάς η διοίκηση που θα προκύψει να καταφέρει να κάνει ακόμη μεγαλύτερα βήματα προόδου.

Προσωπικά δηλώνω πως θα παραμείνω ενεργός και εκτός Ομοσπονδίας και θα στηρίξω όλες τις προσπάθειες που θα καταβληθούν με την εμπειρία μου, αλλά και από τις θέσεις που ήδη κατέχω στα διεθνή όργανά.

Θεωρώντας δε ότι έχω ακόμη πολλά να προσφέρω στο άθλημα αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα θα διεκδικήσω την ψήφο των σωματείων για να εκλεγώ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα