Περίπατος Παναθηναϊκού στην επιστροφή της Ρόγκα

Φώτης Καρακούσης
Περίπατος Παναθηναϊκού στην επιστροφή της Ρόγκα

bet365

Με την Πέννυ Ρόγκα να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό και να αγωνίζεται έστω και λίγο, ο Παναθηναϊκός δεν είχε πρόβλημα να μετατρέψει το ντέρμπι με τον Άρη σε περίπατο, επικρατώντας με 3-0.

Στα χαρτιά η αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό στην Μίκρα θεωρούταν ντέρμπι. Στα χαρτιά όμως, καθώς οι... πράσινες πραγματοποιώντας μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους φτάνοντας στο τρία στα τρία. Και το έκαναν με εύκολο τρόπο, επικρατώντας με 3-0 (15-25, 23-25, 13-25). Όπως φαίνεται και από την διαφορά στα σετ, μόνο στο δεύτερο οι... κίτρινες προσπάθησαν να κοντράρουν την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη, ενώ στα άλλα δύο οι φιλοξενούμενες έκαναν υγιεινό περίπατο.

Τα σετ: 15-25, 23-25, 13-25

Άρης (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνστανινίδου, Καετάνο, Νίκιτς, Πήττα, Κελεσίδου –λ / Χίτζιου, Γουγούση, Καραφουλλίδου

Παναθηναϊκός (Δ.Καζάζης): Χρυσομάλλη, Κωνσταντινίδου, Πολ, Μερτέκη, Ρίτσι, Φιλντ, Λαγουδάκη –λ., Ρόγκα, Καρπουζά

Η γνώμη του πάγκου

Δημήτρης Σολκίδης: «Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, πιο έμπειρος με καλό σερβίς και επικράτησε δίκαια. Εμείς δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων στην υποδοχή, αλλά αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και βλέπουμε μπροστά»

Δημήτρης Καζάζης: «Αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή σε κάθε παιχνίδι είναι να χτίζουμε και να βάζουμε ένα λιθαράκι. Τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν. Είμαι ευχαριστημένος»

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα