Μηνύσεις και αναφορές για επεισόδια στο ΦΑ του ΠΑΟ-Παναχαϊκή

Gazzetta team
Μηνύσεις και αναφορές για επεισόδια στο ΦΑ του ΠΑΟ-Παναχαϊκή

bet365

Για άνοιγμα καπνογόνου αλλά και αναφορά για προπηλακισμό φίλων της Παναχαϊκής από οπαδούς του Παναθηναϊκού κάνει λόγω το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης. Μήνυση σε φίλο του... τριφυλλιού από τον αδερφό του Νίκου Ρουμελιώτη.

Μπορεί στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός να επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση της Παναχαϊκής και το ματς να μην είχε το παραμικρό ενδιαφέρον, αλλά το εξωαγωνιστικό φαίνεται να έχει αν κρίνουμε και από τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα. Αναλυτικά οι Γεωργουλέας-Νικολόπουλος έγραψαν για τα όσα έγιναν στις εξέδρες: «Στο 2ο σετ και ενώ το σκορ ήταν 13-11 υπέρ του ΠΑΟ οπαδός του ΠΑΟ που καθόταν στην κερκίδα πίσω από τον Α’ διαιτητή άναψε ένα καπνογόνο, το οποίο έσβησε μετά από άμεσα παρέμβαση των υπεύθυνων ασφαλείας του ΠΑΟ. Μετά το τέλος του αγώνα και αυτό είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία χαιρετισμού των ομάδων περίπου 15-20 οπαδοί του ΠΑΟ που κάθονταν στην κερκίδα πίσω από τον Α΄διαιτητή κινήθηκαν απειλητικά και προπηλάκισαν μεμονωμένους οπαδούς πιθανότατα της Παναχαϊκής. Είχε προηγηθεί συμπλοκή μεταξύ μικρού αριθμού οπαδών των δύο ομάδων στη γωνία της κερκίδας πίσω από τη γραμματεία».

Μήνυση από τον αδερφό του Ρουμελιώτη

Αξίζει να αναφέρουμε πως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αδερφός του Νίκου Ρουμελιώτη, Τάσος κατέθεσε μήνυση κατά οπαδού που συμμετείχε στα επεισόδια. Όσον αφορά την ένσταση που ήθελε να καταθέσει η Παναχαϊκή για το καπνογόνο, τελικά δεν το έκανε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα