«Ερυθρόλευκα» ρεκόρ στο τρεμπλ των γυναικών!

«Ερυθρόλευκα» ρεκόρ στο τρεμπλ των γυναικών!

«Ερυθρόλευκα» ρεκόρ στο τρεμπλ των γυναικών!

bet365

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το ιστορικό και πρώτο τρεμπλ στο γυναικείο βόλεϊ κατακτώντας τη φετινή σεζόν το Ευρωπαϊκό στον μεγάλο τελικό του Challenge Cup στην Προύσα, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας και κάνοντας και ρεκόρ.
Οι «ερυθρόλευκες» ως γνωστόν νίκησαν ξανά με 3-0 σετ τον Άρη στον 3ο τελικό των πλέι οφ που διεξήχθη στον Ρέντη και με 3-0 στην σειρά, διατήρησαν για 6η σερί σεζόν τον τίτλο του πρωταθλητή στον Πειραιά και πέτυχαν για 6ο σερί χρόνο το νταμπλ.
Μάλιστα ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την σεζόν που γράφεται με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου με το αήττητο στις εγχώριες διοργανώσεις όπου... έτρεξε το εντυπωσιακό σερί 29-0 σε νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (25 στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο), χάνοντας μόλις τρία σετ (δυο στο πρωτάθλημα με τον Αίαντα Ευόσμου και ένα στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ στη Σαντορίνη). Και στις τρεις διοργανώσεις σε 39 ματς οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν συνολικά 37 φορές, γνωρίζοντας μόλις δυο ήττες στον Ρέντη από τη Ταργκοβίστε και την Μπούρσα για το Challenge Cup οι οποίες ωστόσο δεν ανέκοψαν την πορεία τους για την κορυφή της διοργάνωσης! Παράλληλα το τμήμα βόλεϊ έφτασε στους 15 τίτλους μετρώντας πλέον 1 Challenge Cup, 6 Πρωταθλήματα Ελλάδας και 8 Κύπελλα Ελλάδας.
 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα